Masa Başı Tüm Gün Çalışanların Zayıflaması...Hep Beraber Kilo Verelim.

sorularım var:)

goji berry diye bi meyve varmış sen duymusmuydun ?

canım böyle kayısı dut kurusu üzüm fındık ceviz tarzı ikililerden istiyor ama abartırım diye almıyorum hangisini önerirsiniz?

bir de gün içinde siyah cay yerine cay önerirmisiniz ,doğal olsun şu zararı olan form caylarından değil ?

tşk ederim...

bu arada esraas esraas yarın kilolarımızı yazalım sistemli yürütelim bu işi dimi canım

sorularım var:)

goji berry diye bi meyve varmış sen duymusmuydun ?

canım böyle kayısı dut kurusu üzüm fındık ceviz tarzı ikililerden istiyor ama abartırım diye almıyorum hangisini önerirsiniz?

bir de gün içinde siyah cay yerine cay önerirmisiniz ,doğal olsun şu zararı olan form caylarından değil ?

tşk ederim...

bu arada esraas esraas yarın kilolarımızı yazalım sistemli yürütelim bu işi dimi canım

cnm ben yazdıklarını şimdi okudum :) görmemişim kusura bakma kesinlikle sistemli

çay demişsin ben eczaneden bi yeşil çay almştm onu içiyorum onun dışında normal siyah çay içiyorum bilmiyorum yani mistik çay var mısır püskülü çayı bunlarıda içebilrsin ben içiyorum yani :)

he bu arada hafta bir gün kesinlikle tartı günü olsun mesela p.tesi :) olabilirrr :)

cnm ben yazdıklarını şimdi okudum :) görmemişim kusura bakma kesinlikle sistemli

çay demişsin ben eczaneden bi yeşil çay almştm onu içiyorum onun dışında normal siyah çay içiyorum bilmiyorum yani mistik çay var mısır püskülü çayı bunlarıda içebilrsin ben içiyorum yani :)

he bu arada hafta bir gün kesinlikle tartı günü olsun mesela p.tesi :) olabilirrr :)
Bence cuma olsun ona gore hafta sonu belki kacamak yapariz :) hehehe daha diyete baslamadan kacamagi dusunuyorum.

esraas esraas canım günlerdir korkuyorum ya tartıya cıkmaya ben anlamıştım zaten belliydi ne fön ne makyaj yakışmıyor suratım kocaman olmuş falan...bir tartıldım ki ne göreyim tammmm 70 kiloyum... ama belliydi etege zorla sığıyorum işte adım atamıyorum darlıktan...niye nasıl aldığımı farkedemedim valla.güya bide vermeye calışıyorum...
çok moralim bozuldu ya...
benim 59 u görmem gerek derken 70 i görmüşüm :(
evet şuan 70 kiloyum...sende yazarsan kilonu bugun baslayalım ölçümlere...sistem gerek diye diye kilo almısım yavvvv :(:(
sabak peynir le ekmek yedim biraz.,
öğlen 4 kayısı 2,3 ceviz ve 1 elma...
akşamı bilmiyorum şimdilik...
o kadar kilo almısım ki kendimi öğlen bişey yemeye layık göremedim...
dün gecede kahvenin yanında küçük lokum yerken aklıma geldi kilom ve hemen bıraktım yemeyi.

ayyy şimdi buraya yazdım ya hırs yaptım bak...akşam eve gidincede bol ayran az pilav ve tavuk yapayım...
sonrasındada mandalina yer geceyi bitiririm...inşallah tabi :)))))

ya benim içimde var aslında zayıflamak.mesela dün öğlen işteyken süt ve yulaf yedim süperdide...bi baktım arkadas koca bir ekmek arası getirmiş.yemedim inat ettim...beklettim beklettim sonunda ucundan alıyım falan derken koca ekmegi yedim...vicdan azabından tüm gün moralım bozuldu...

bugunden itibaren yediğimi içtiğimi ve hareketlerimi buraya yazacagım.sizde ortak olmak isterseniz buyrun...bu forumda yazıstığımda 2 sene önce kilo vermiştim :)

bugün : sabah 8.00 de kalktım...evde bir dilim tam bugday ekmek peynir ve 2 zeytin yedim.

şimdi işe geldim.bügün akşam 5 e kadar kayısı ceviz,mandalina ve 1 dilim peynirli ekmekle duracagım.

inşallah biri bişey hazırlayıp cagırmaz ya bıktım artık valla...
akşamda yoğurt ve fasulye yiyecegim...

artık işe evdeki yiyeceklerden getirmeye basladım bu cok iyi olacak...

işe arabayla geliyorum cok hareket etmiyorumda ama artık düzenli çalışma saatlerim olduğu için 5 te eve giderim.sonra yürüyüşe cıkabilirim...

buarada işyerinde su yok damacana sebil falan.cesme suyuda yok...önceden su içmediğim için sıkıntı yoktu...eee şimdi içiyim diyorum bu seferde sürekli buraya damacanamı tasıyacam,napiiiim ki ?

Back
X