Saç Şekillendiriciler maşa özürlüsüyüm

• Konu Sahibi Konu Sahibi beans
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

beans

...
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2012
1.165
1.749
333
Bolu
Kızlar yine ben yine incir çekirdeğini doldurmucak bir derdimle geldim bi de get dediğimizi duyar gibiyim
Neyse kızlar yıllardır maşam var ama bir turlu yapmayı beceremiyorum.Öyle sanki süs olsun diye alınmıs gibi bit kenarda bekliyor.Saclarıma ombre yaptırdım masa daha çok gösterir lakin gel de gör masa yapabileni beceriksizim.Bu konuda siz tecrübeli hanımlardan yardım istiyorum.Nasıl ögrenebilirim bu mereti kullanmayı düğün saçı gibi bir sac istemiyorum.Doğal dalgalar olsun istiyorum masa dışında saclarımı dalgalı yapabilmek için kulllanabileceğim başka bir alet var mı kızlar

Ben de yapamiyorum masayla:-( her gun kuafore para vermekten biktim. Her turlu masa, firca vs var ama yapamıyorum

Ben yapıorum ama yinede kuafördeki gibi güzel olmuyor. Ama youtubedaki videoları izleyin serim ben. Birde yanmaktan korkmayın çünkü yananı görür allahh:-D şka bi yana başlarda çok yanılıyor maalesefff

Saçlarını ayirarak masa yapmalısın oncelikle kucuk kucuk tutamlara ayirarak duzlestir yada sarabilirsin dha yararli olur

Bende 4 maşa aldım sımdıye kadar gecenlerde de 5. sını aldım. aslında 4. su fakırındı ve cok guzeldı. ısısı seramıgı faalan ama ben yapamıyodum. gecenlerde a101 e sınbonun spırallı sac maşası geldi onu aldım. benım gıbı yapamayanlara tavsıye ederım saç ıcıne gırıyo ve hemen oluyo seklıde ama uzun saclar ıcın nasıl olur bılemedım. benım saçım omzun bıraz daha aşagısında sımdı guzel ama uzayınca spiralı az gelecek sanırım.

Yaaa süpermiş ama bu alet, bildiğin kurtarıcı! ben de arkalara yapmakta zorlanıyorum genelde.. önler daha kolay oluyor. Ama bu alet kendiliğnden sarıyo valla çook iyi yaa.. parası neyse verelim ama buraya da gelsin lüüttfeennn

cok degisik bir alet ilk kez görüyorum

bu arada dün bana hepsiburada.com dan reklam e-maili geldi satışa çıkarmışlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…