Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende cok doydum, midem kucucuk, tokum. sistim ayrica cok da zayifim, ne yesem yakiyorum, cok enerjik hissediyorum bgn, hooop biraz sonra bacak hareketlerimi de yaparim. Cok susadim ayrica, hemen su icmem lazim.
1 kase biberli naneli kekikli yoğurt yedim geldim
sıcaktı canım bişey istemedi. eve gidene kadar yoruldum zaten.
gelirken markete uğradım liptonun kiraz saplı çayını bulamadım. bi kaç yere daha bakmam lazım vaktin yoktu geldim hemen işe.
oğluşum hasta birazdan doktora götürcem 2 gibi falan.
zayıfım zayıflıyorum yaşasın. midem küçülmüş yoğurtla doydum.
Kızlar merhaba,
Yoğunlıktan katılamıyorum sanırım bir süre daha öyle olacak.
Ama takip ettğim kadarı ile hepinizin keyfi yerinde.
İyi Bakın kendinize
simurgh bence sen 55 falan olmalısın. hafta içi yediklerin yüzmen falan ne bilim vücud sıkılaşıyor başta birden düşüceksin sanırım. birde dedin ya sen senin tarıtı açken fazla tokken eksik çıkarmıştı
bir an önce tarı bul bende merak ettim
Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk iyileşir oğluşun
bende geçen seni sormuştum ne zamandır uğramıyor diye. nasılsın zayıflama durumalrı nasıl verdin mi.
keyfimiz yerinde zayıflıyoruz. simurgh yine listeyi 3 de yayınlar sanırım.
sağol canım üşütmüş öksürük nezle ikisi bir arada.aman çocuklar hasta olmasında hafta sonu temizlik evle uğraştım. birde oğlum hastalanınca gecede uyumadı.doğal olarak bende heryerim ağrıyo. ama güne güzel başladım hava güzel sabahta birazda olsun verdiğimi görünce.
liste 3 te yayinlanacak. Bekledigim arkadaslar:
Bir dilim pasta
sevocan3
ece50
ata35
Ayrica 3 hafta ust uste bildirim yapmayani listeden cikariyorum.
gecmis olsun acil sifalar
beni bu hafta liseteye alacak mısın canım az önce bildirim yaptım ama özelden atmadım..
simurg tanıdık kargo varsa git kargoda tartıl.Biz birara yol üstünde kargo vardı. Orada tartılıyorduk kargo tartısı yanlış olmuyor.
kizlar bir dilim pasta cok selam soyledi, giremiyomus. ozelden bildirim yapti.
cnm boy ve hedef kilonu da bildirirsen ekliyorum