Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

bende cok doydum, midem kucucuk, tokum. sistim ayrica cok da zayifim, ne yesem yakiyorum, cok enerjik hissediyorum bgn, hooop biraz sonra bacak hareketlerimi de yaparim. Cok susadim ayrica, hemen su icmem lazim.

simurgh bence sen 55 falan olmalısın. hafta içi yediklerin yüzmen falan ne bilim vücud sıkılaşıyor başta birden düşüceksin sanırım. birde dedin ya sen senin tarıtı açken fazla tokken eksik çıkarmıştı
bir an önce tarı bul bende merak ettim

1 kase biberli naneli kekikli yoğurt yedim geldim
sıcaktı canım bişey istemedi. eve gidene kadar yoruldum zaten.
gelirken markete uğradım liptonun kiraz saplı çayını bulamadım. bi kaç yere daha bakmam lazım vaktin yoktu geldim hemen işe.
oğluşum hasta birazdan doktora götürcem 2 gibi falan.
zayıfım zayıflıyorum yaşasın. midem küçülmüş yoğurtla doydum.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk iyileşir oğluşun

Kızlar merhaba,

Yoğunlıktan katılamıyorum sanırım bir süre daha öyle olacak.

Ama takip ettğim kadarı ile hepinizin keyfi yerinde.

İyi Bakın kendinize

bende geçen seni sormuştum ne zamandır uğramıyor diye. nasılsın zayıflama durumalrı nasıl verdin mi.

keyfimiz yerinde zayıflıyoruz. simurgh yine listeyi 3 de yayınlar sanırım.

simurgh bence sen 55 falan olmalısın. hafta içi yediklerin yüzmen falan ne bilim vücud sıkılaşıyor başta birden düşüceksin sanırım. birde dedin ya sen senin tarıtı açken fazla tokken eksik çıkarmıştı
bir an önce tarı bul bende merak ettim

Ayyy...telkin yontemine agirlik vermeye basladim. Gercekten ise yarayacagini dusunuyorum. Ben de zayifladigimi dusunuyorum yaa. eskiye gore yariya indirdim tukettiklerimi, inanamazsiniz, kocamdan (90 kilo adamdan yani) cok yiyordum, simdi yediklerimi annem gorse panik olur, acliktan oleceksin der. Gunde 1 bardak su icerdim onceden. simdi 2 lt en az. Bunun karsiligini illaki almam lazim. Hareketsiz bi yasantim varken hareket etmek icin de eklimden geleni yapiyorum ayrica. yuzme, bacak hareketi vs. Tarti bakicam. Dugmesi kapanmayan pantolonumu giydim,biraz dar ama kapandi.

Geçmiş olsun canım. İnşallah çabuk iyileşir oğluşun

sağol canım üşütmüş öksürük nezle ikisi bir arada.aman çocuklar hasta olmasında hafta sonu temizlik evle uğraştım. birde oğlum hastalanınca gecede uyumadı.doğal olarak bende heryerim ağrıyo. ama güne güzel başladım hava güzel sabahta birazda olsun verdiğimi görünce.

bende geçen seni sormuştum ne zamandır uğramıyor diye. nasılsın zayıflama durumalrı nasıl verdin mi.

keyfimiz yerinde zayıflıyoruz. simurgh yine listeyi 3 de yayınlar sanırım.

İşte çok yoğunum acamıyorum ara ara girip takip ediyourm. Bozmadım diyetimi aynen devam edşyorum. Diyet demeyeyim de sağlıklı beslenme. Eşimde başladı benimle birlikte onda birde şeeker var di iyi oldu onun için.
Bu aralar 65-66 takıldım inmiyor aşağı. Ama moral bozmak yok aynen devam ediyorum.

Akşam üstü inşallah katılırım size.

liste 3 te yayinlanacak. Bekledigim arkadaslar:
Bir dilim pasta
sevocan3
ece50
ata35
Ayrica 3 hafta ust uste bildirim yapmayani listeden cikariyorum.

sağol canım üşütmüş öksürük nezle ikisi bir arada.aman çocuklar hasta olmasında hafta sonu temizlik evle uğraştım. birde oğlum hastalanınca gecede uyumadı.doğal olarak bende heryerim ağrıyo. ama güne güzel başladım hava güzel sabahta birazda olsun verdiğimi görünce.

gecmis olsun acil sifalar

simurg tanıdık kargo varsa git kargoda tartıl.Biz birara yol üstünde kargo vardı. Orada tartılıyorduk kargo tartısı yanlış olmuyor.

simughcum az önce tabloya baktım da hedef kilomuzu farklı bir renkte yapsak. sarı kırmızı ya da yeşil.
olurmu.uyarmı sanada.

bugünkü menüm:
sabah 2 dilim form denge ekmek
salatalık domates
2 ince dilim salam
peynir
şekersiz çay
ara:1.5 eti form büskivi
öğlen:haşlanmış sosis,domates,salatalık,zero
ara:1 elma
akşamızgara tavuk,
domates salatalık
yoğurt
ara:1 kivi
yatmadan önce yarım yağlı süt..

mutalaka 1 saat leslie yapıcam..
bu arada yağmury ve çido çok tşkler katkılarınız için faydalı bilgiler..
ya ben yoğurdu hiç sevmiyorum ya zorla da olsa yemek lazım da evden yemek getiriyorum daha doğrusu domates salatalık sosis ya da ton balığı falan..e yoğurdu soğuk almak laızm bizim burda da 1 yer sadece yoğurt satıyor o da minicik kaseyi 2 tl ye satıyorlar bu da ayda 40 tl eder ya..evden getirince de bu sıcakta çok kötü oluyor..sabah da yenmez ki yoğurt öğlen illa yemek lazım...neyse ben de pintilik yapmayım bari:76:

Kırmızı Acı Biber: Bibere acı tadı veren “capsalcin” maddesi, metabolizmayı hızlandırır, vücut ısısını arttırır. Vücut, yükselen ısıyı düşürmek için, ekstra enerjiye ihtiyaç duyar ve böylece yağ yakımını kolaylaştırır.

alıntı.

Back
X