slam kızlar
herkesi tebrik ediyorumsüper azimlisiniz.
simurgh canım teşekkürler sanada.
geçmişe bakamadım . bayadır sayfa açık ama bakamıyorum bir türlü fırsat bulup. herkes iyidir inşallah
dün eşimle 2 saat yürüyüş yaptık yakın köylere gittikyolda eşimede verdim gazı.( o nun yüzünden ben akşamları bozuyordum diyetimi). onuda başlatmaya karar verdm. boy kilo indeksine baktık obez sınırında çıktı boyu kısa olduğu için
bunu görünce benide zayıflat dedi.
yemek ihtiyacını ben yapacam.o kendi başına birşey yemeyecek
akşam ballı tarçınlu su içti benle.
sabah sirkeli su içtik. bide bol yeşillikli kahvaltı hazırladım. burda ben su içtikçe onada bir bardak götürüyorum. bir süre böyle devam ederiz.bu sayede bende bu işe sadık kalırımonunda 10 kg fazlazsı var. biraz verse zaten kendi isteyecek devam etmeyi. pantolonları olmuyor artık
benim günlük kalori alımım 1200
onun ki 1500
buna göre menü hazırladım . bakalım ne kadar sürecek bu durum
valla en güzleini yapmışsınız canım ben eşimi ikna edemiyorum yürüyüşe ama bizde kalan arkadaşa da karşı apt dan ev tuttuk havalar kötü gittiği için onla yürüyemiyorduk ben arada leslie yapıyorduk işte ben de yürücem ya başka yolu yok..artık bizim işte spor ayakkabı ve kotfalan serbest evde kıyafet dğeiştirmeye de gerek yok in yolda in dicem ama 1 saate yakın yol gititğimden illa önce bir wc ye girmem gerek camiye yakın bir güzergah seçersem o sorunu da halletmiş olurum
eşinle birbirinize destek olursunuz süper olur..benimki de evlendiğimizen beri 12 kg aldı..göbek aldı başını gidiyor ama ben onun hemen zayıflamasını istemiyorum azcık ben yanında ince gezeyim yaaa