canım bence sen sabah ve akşam ye öğlen güzel ye.
zaten nesfit sitesinde de öyle anlatıyor.
kızlar size bişey sorayım
2 gündür ellerim şişiyo galiba vücudum su tutuyor.. kilomda da hiç bir değişiklik yok kaç gündür dikkat ediyorum hergün spor yapıyorum...
ne yapmam lazım sizde de oluyormu böyle şeyler..
günaydın kızlar
sabah 1 bardak ılık su içtim.kahvaltıda 2 dilim çavdar 1 dilim peynir 5 zeytin domates salatalık ve şekersiz çay
herkese günaydınlarr=)
dün akşamteyzemdeydım
1 tane içli köfte ama küçük küçük yapmış =)
küçücük 1 dilimde irmik tatlısı sütlü olandan 1 kasede yoğurt yedım
ben bu sabah kahvaltıda
1 subardağı ılık sirkeli ve ballı su
1dilimde beyaz ekmek
2 çeri domates
yarım salatalık
1 parça peynir
3 zeytin
1 subardağı süt içtim
kepekli ekmek almam lazımama onuda 1 haftada yiyemiyorum bozuluyor . nasıl saklasam acaba fırında kurutup mu saklasam 3gunden sonra =) een isi böle yapmak sanırım
cnm bazen banada oluyor vücttan fazla su ve ödemii maydonoz kaynatıp içersen yardımcı olur şişlerin inmesine cnm
ekmeği buz dolabının buzluğunda saklayabilirsin yiyeceğin kadarını akşamdan çıkarırsan günlük bayatlamadan tüketmiş olursun
göbiş iner senın şimdi =) regl gunlerımı ben pek sevmıyorum çok sınırli oluyorum heleki yaz sıcağında =) neseki bugun hava serin istanbul daregli oldummmmmmmmmm
teşeküürler canım .=)
göbiş iner senın şimdi =) regl gunlerımı ben pek sevmıyorum çok sınırli oluyorum heleki yaz sıcağında =) neseki bugun hava serin istanbul da
regli oldummmmmmmmmm
Acıkmadım ara öğün yemicem. Henüz yarım litre suyum bitti. İki gündür fazla su içemiyorum.
regli oldummmmmmmmmm
şu sıcakta nasıl canın su istemez. yanıyo ya üff
az önce sağnak yağış vardı. şimdi acayip sıcak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?