Masabaşı Çalışanların Zayıflama Deneyimleri

Öğlen:

Yarım kase yayla çorbası
Azcık yağsız tavuk döner
3-4 patates
Az pilav (sonradan yediğime pişman oldum)
Bir pasta tabağı dolusu zeytinyağlı havuç rendesi

Az önce:
1dilim kavun

Ayyyy kandil simitlerimiz de dağıtıldııı bi tanecik yesem bişi olmaz galiba

gunaydın hanımlar

ahh ahh dunn asrın hatlarını yaptım nese anlaltyım yedıklerımı hemen =(

dün öğlen
3 kaşık kadar taze fasulye
1 dilim ekmk kdr pizza (ekmek hamurundan yapılan )

ara öğün 14:35 gibi 1 kase fırın sütlaç ( şu folyodan yapılanlardn =(

anneme yemkteydım akşam babam çokzayıfldım bu sıralarda die kzııo ordada bırzck kaçırıdm ymk

2 kaşık zytınyğlı brbunya
1 tane zytınyğlı kçk bi dolma
1 parça sntzel

3 kaşık kadar dondurmalı irmik helvası =( ama tadı harıkydı

dun fecıydı yanı =( tatıle gitmede n tozuttum

bu sbh geç kldım için khvltı ypamadım =(
2 galeta yıyorum sıcak su ile

Günaydın kızlar. Hafta sonu kaçamak yaptım mı yapmadımmı bilmiyorum. Arka arkaya düğünler vardı. Birinden çıkıp diğerine geçtik. Çok yoğundu. Bugün kilo bildirim günüydü ama ben sabah tartılmayı unuttum. Tartılan varsa yazsın da motive olalım.

Kahvaltı:

Ufak dilim beyaz peynir
Domates
Kepekli ekmek 2-3 dilim

Öğlen:

1 Tabak Taze fasulye
Azcık peynirli makarna
2 dilim karpuz
1 ısırık kepekli ekmek

Sabah tartıldım hala 54üm. Bagetler de aynen duruyor
Hareket etmem lazım ama ne mümkün. Haftaya tatile gidicem
artıkın orda az yer çok hareket ederim...

Son düzenleme:
Selam kızlar
Ben hemen kilomu bildiriyorum ama iki gün fazla kaçırmışım en son cumartesi tartıldığım da 62 idim. Bugün sabah çıktım tartıya 63 çıktım, sürekli bu kilolarda gidip gidip geliyorum , sinirlerimbozuldu

Selam kızlar ne zamandır yazamıyordum. bugün kilo bildirim günü 58 kiloyum şu an
başladığımdan bu zamana kadar 5 kilo verdim.hedef kilo olarak 52 yazmıştım ama 55 olsam yetecek gibi
eylül e kadar vaktim var sanırım o zamana kadar 55 olurum
aman kaçamak yemeklere dikkat edin ne yapıyorsa onlar yapıyor bize

Günaydın kızlar. Sevsena cım uzun zaman oldu canım nerlerdeydin. Ben biraz saldım bu sıralarda diyeti 61.7 olmuştum en son. Tekrar 62.3 leri görüyorum. Ya Ramazana kadar 60 olmayı düşüüyodum aslında ama nasıl olucak bilmiyorum. Ramazanda da kilo alırım ben. Offff offf.

Çok abur cubur yedim bugünnnn. Ama napimmm dişimin ağrısını unutmam lazımdıııı
Bir de çiğnerken canım yandııı, hırsımdan diğer tarafla daha çok yedim

Sabah:

Peynirli domatesli sandviç
2 bardak su

Öğlen:

Ispanak kötüydü yiyemedim
Su böreği bir dilim
Havuç
Karpuz bir dilim

Aralarda kahveler kurabiyeler bisküviler açmalar ohoooo

Son düzenleme:
günaydın hanımlar =)umarım herkesler iyidir

Tatil bitti geldim.=) çok güzeldi valla bolbol yedim içtim lokmalar ,pişiler,gözlemeler,kumpırler,pastalar tatlılar,börekler =) hiç yemedım kdr çok yedım ttilde 54 kg ile gittim 53 kg olup geldim =) nasıl ooldu anlayamadım ama çok yüzdüğüm için eridiler sanırım diet yapsaydım butun fazlalıkları vercktım heralde ttilde =) =) iyi oldu yanı şimdi tekrar diete dvm 2 kg kaldı =)=) onuda verırım yavşş yvş =)=)

sabah kahvltım
2 dilim çavdar ekmeği
4 zeytin
1 prça peynır
1 ttlı kaşı pekmez
1 tane kaysı kıvamında yumurta (haşlanmış)
1 bardk çay

hanımlar nerelerdesiniz herkes tatillere gitti sanırım =(

ara öğün 1 şeftali yedim

öğlen
1 kepçe mercimek çrbası
4 kaşık kadar bezlye yemeği
2 yemek kaşığı pilav
2 lokma ekmek(çavdar)
kçk bir kase cacık

günaydın hanımlarr bi başıma kaldım buralarda nerelerdeysenız dönun bir an önce tek başıma zor oluyor =(

öğleden sonra küçük bir salkım üzüm,2tane erik
dun ikindi öğün: 5 kayısı ve 1 tane kiraz yedim

meyveyi çok yedim için akşam yemeğini dikktli yedım
akşam yemeği
mrktlerde stılan durumlerdn çook kçk bir çiğköfte dürüm yedim (çeyrek) yemeğide 1 saat sonra yedim =)

3 kaşık kadar taze fasulye
salata

sabah kahvaltısı
1 tatlı kaşığı pekmez
1 dilim çavdar ekmeği
1 çay kaşığı kahvltılık sos
2 parça peynir
4 zeytin

araöğün 7 kayısı

öğlen ymeği çok kaçırdım ya =(
2 tane domates dolması ( bıberın domates versıoynu kıymalısından=(
2 kaşık zeytınyağlı taze fasulye
1 dlm ekmek
yoğurt

slm slm slm ben geldim koşa koşa:):)
ben bu aralar diyeti falan bıraktım ya kendimi halsiz ve bitkin hissediyorum, ne yiyorum ne yemiyorum bilmiyorum :)
burayı bırakınca galiba diyeti de bırakıyorum ne yazik ki
62 ye kadar düşmüştüm tekrar aldım galiba bir haftadır tartının yüzüne bakmıyorum:)
bugün sabahtan başlıyorum
5 tane falan kuru kaysı
yarım simit yedim
(cnm bişi istemedi)

öğlen;
hamburger yedim
bir avuç kadar kuru üzüm ve 5 tane daha kuru kaysı yedim...

şimdi de soda içtim çatlamak üzereyim:) su içmeye de devam ediyorum...:79:

cnm sadece hamburger yedıysen sorun yok =) öle pes etmek yok ya ben kaldım bi başıma buralarda =( gel bana destek ol pelerinlicim şurda kaldı vercem 2 kg sona bunu korumak lazım ama ramazanda belli bi liste uygulamıycam gerçi şimdide uygulamıyorumda ramazanda çok sıkmıcam kendımı rmzndan sona dvm diete zaten sonrasındada yüzmeye gitmek istiyorum spor için =)

benım bugun ara öğünüm
saat 15:00 da 2 kayısı 4 kiraz
saat17:00 da 1 nektari

eve gidincede dikkatli yiycem belki hftasonuna kadar az daha veırrım grm olrktan =)=) bundan sonra hiç kg almak istemıyorum böle zayıfladıkça mutlu oluyorum =)=) bu dıet bana çok şey öğretıoo mıdemı doldurmuyorum eskisi gibi =) tıka basa yemıyorum artık daha hafif ve daha yavaş yemeye çalışıyorum yerı gelınce tatlımıda böreğimide pizzamıda yıyorum ama ölçülü =))

mrb..1 aya yakındır yoktum.geçmişi okuyamadım.işten ayrıldım..tatil ,sonrada misafir derken,ne diyet kaldı ne bişey...kilo aldım hemde 2 kilo1 ayda verdiğim 2 kiloyu 10 günde kolayca aldım benim buradan ayrılmamam lazım sanırım...motüvasyona ihtiyacım var...özledim sizi...

günaydın hanımlarrrr

cnm hoşgeldin herşey üst süte gelmiş sıkma canını halledersin yine verirsin burdan ayrılma bida =) bende kaldım bi başıma buralarda =(

dun akşam yemeğinde
1 kase soğuk çorba
1 dolma biber
az tavuk

=( komşumuza çaya gittim 1 dilim ıslak kek yedım çok enfesti =) nese daha yemem ramazanda kg almam inşallah ramzandada burya yazmya devm edicem inşallah ne yiyip içtiğii sahur ve iftar olarak.

slm kızlar ben geldim
tatilim bitti ve hiç kilo almadan döndüm
ramazan başlıyor oruç tutarken diyet uygulayamam
zaten geçen ramazan da da çok kilo vermiştim antep çok sıcak bakalım hayırlısı
ramazan için menülerinizi paylaşırsanız sevinirim
bu arada kimseler kalmamış topikte çok üzücü neyse tatil bitince herkes gelir yiye şenleniriz

evet canım ayrılmamam gerek artık...koyvermiştim...bugün başladım yine bakalım ..evde zor olacak ama bakacaz artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…