cok kotuyum reglı oldum halsiz ve iştahsızım ama sanki karnım çekildi gibi ...biraz mutlu bıraz değil çok üzgünüm .... çünkü bebiş hayallerim öbür aya kaldı....
kendini böyle diyerek strese sokma canım böyle üstüne gidersen psikolojik olarak etkilenirsin
Ben vücut yapımı hiç sevmiyorum.Kilo alınca tüm vücudumdan alıyorum. Parmaklarımdan yüzüme kollarım sırtım çok kötü oluyor. Bazıları sadece basenden aşırı olmamak kaydıyla alıyorya ben onlara imreniyorum.Yazın gömlekleri badileri giyince sırtım midem kollarım pörtlüyor nefret ediyorum. Ama basenden alanlar üst tarafları ince olduğundan daracık giyip alt tarafıda uygun etek ve pantolonla kamufle edince gayet güzel duruyor vücutları. Kiloları belli olmuyor. Ben 3 kilo alsam hemen belli ediyorum.
kızlar sayfalara göz gezdirdimde içinizde en kilolu benim galiba of ya nasıl vericem bu kiloları moralim çok bozuldu :84:
cok kotuyum reglı oldum halsiz ve iştahsızım ama sanki karnım çekildi gibi ...biraz mutlu bıraz değil çok üzgünüm .... çünkü bebiş hayallerim öbür aya kaldı....[/QUOTE
üzülme canım ya. Emin ol ki Allah senin için en uygun en hayırlı zamanda bebek verir. Dua et.
Ben o söylediğin tipteki biriyim canım aldığımda d aha çok basen ve bacaklara alıyorum ama üstüm ince oluyor alta da uygun etek ile kamufle edebiliyorum kimse olduğumu kiloyu duyunca o kiloda olduğuma inanmıyor ama bir gerçek var ki benim kilom fazla başkaları bilmese de bunu en iyi ben biliyorum...
cok kotuyum reglı oldum halsiz ve iştahsızım ama sanki karnım çekildi gibi ...biraz mutlu bıraz değil çok üzgünüm .... çünkü bebiş hayallerim öbür aya kaldı....
Benim işyerinden arkadaşla ben aynı kilodayız hatta bazen benden 1-2 kg fazla çıktığı oluyor boyumuzda aynı ama o basenden alıdığı için hiç kilolu durmuyor.Ben şişmanım onun yanında yüzümden bile kilo alıyor toparlak oluyor hemen suratım.Ama şöylede bir avantajım var kilo verince her yerden dengeli veriyorum yani vücudumda oranısızlık olmuyor.
Diyet yapıyoruz derken aslında yaşam tarzımız da değişiyo bunu farkettim. Önceden günde sadece 3-4 bardak su içen ve bir daha susamayan biri olarak, şimdi yaklaşık 2,5 litre içiyorum, içmeyince ağzım dilim kuruyo daha çok su içme gereği hissediyorum. Öğlene doğru acıkınca bir paket bisküvi yiyordum şimdi 2 tane kuru meyve yetiyo. Galiba biz nasıl yaşarsak vücut ona çok çabuk alışıyo.
Ya kızlar bugün öğleden önce ofis dışında işlerim vardı. Hafif bir kahvaltı yapmıştım sabah. Ve şu saate kadar acıkmadım. Neden biliyor musunuz? Hareket halindeydim çünkü. Bilgisayarın başında sabahtan akşama oturunca onu yiyeyim bunu yiyeyim diye kıvranıp duruyorum çonkü.. Ah hareketsizlik ah!
Bu arada eşim bu sabah "bakalım Mayıs sonuna kadar kim daha çok kilo verebilecek" dedi. Kendisi 90, ben ise 60 kiloyum. "Kim daha çok verecek dersek adaletli olmaz, çünkü sen benim 1,5 katımsın" dedim. O da ikna oldu. Sonuç olarak Mayıs sonuna kadar o 3, ben de 2 kilo vermeye çalışacak/m. Ama o benim 1 haftadır yediğime içtiğime dikkat ettiğimi, gram bazında da olsa kilo vermeye başladığımı bilmiyor :87:
Zaten eşim bence diyet hakkında da bişey bilmiyor çünkü kahvaltıda 1 haşlanmış yumurta yiyip işe gidiyor. Öğlene kadar 1 yumurtayla duruyor. Sonra gözü dönmüş şekilde öğle yemeği, aynı şekilde akşam yemeği. Baklava, tuzlu fıstık... Ohh! Öyle kilo mu verilirmiş...
Böyle işte şekerler..Ben şimdi hafif öğle yemeğimi yiyeyim daha fazla gecikmeden.
Üzülme moralini yüksek tutki hormanlarn vücudun etkilenmesin. Nekadarlık evlisin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?