selam canım hoşgeldin aramıza...leslie sansone diye google a yazınca çıkar..netten indirebilirsin..farklı versiyonları var..ben 2 mile olandan arka arkaya iki kere yapıyorum her akşam dizi karşısında yapıyorum..bence keyifli...terletiyor..durduğun yerde ya da birkaç adımm ileri geri en fazla harket ediyorsun..adım atıyorsun ayağını yukarı doğpru kaldırıuyorsun plates lastikleriyle kollarını da çalıştırıyorsun...evde spor imkanı sağlıyor..yarım saatte 2 mile yürümüş gibi oluyorsun o da 3.6 km sanırım..
Al benden de o kadar hafta sonunu nasıl kurtarırım onu düşünüyorum evde yatılı misafirimiz de olacak haliyle yemek yapacam, ee yapıp yememek zor bir durum ama katlanacağımm...Allah hepimize sabıarlar versinnn...
Kızlar gene karnım şiş yaa
bende bugün 2 mile olanı indiricem ofiste bazen yalnız kalıyorum o arada yaparım :82:
merak etme canım en kilolu benim.:95.6 ile başladım..bu sabah 93.3 ü gördüm...merak etme hepsi gidecek bu kiloların..moral bozmak yok..umutsuzluğa kapılmak yok..
ofiste yalnız kalmak süper yaaa...bizimki açık ofis bir ayağa kalksam 45 kişi birden görür
yağ yanması için onu 2 kere üstüste yap canım..
sağol canım inş.hep beraber başarıcağız
Kızlar bende çıkıyorum.Haftasonu bilgisayarı açmıorum.Oğlum başından kalkmıyor sonra fırsat bulabilirsem yazarım. Haftasonu boğazımızı tutalım pazartesi tartı sınavı var ona göre hazırlanalım. Haydi herkese kolay gelsin.
sizdede iştah azalması oldumu? hemencecik doyuyorum artık ne güzel
aynen bendede hele bugun reglı oldum dedımya ınanın sabah azıcık bırsey yemek denırse öğlende biraz çorba biraz yoğurt ...Valla pazartesi 1 kg verdım dersem sasırmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?