geçmiş olsyn mim kbr 2-3 gün yumurta yeme bi bak sönecekmi pütürler.
daha sonra diğer besinleri sırayla kesip denersin.
afiyet olsun. akşam bende yicektim yoğurtlu karışımdan tok da tutuyor. baş ağrısından canım hiç bişey istemedi. yemeden yattım. telkin yöntemide işe yarıyor.
denicem bakalım zaten çok hassastır cildim güneşte de oluyo böyle alerjiler bide bu yaz antalyadayım yandım
 sana da geçmiş olsun canım. bende yolda yürürken bile kendi kendime ben yediklerimi hemen yakıyorum diyorum
 sana da geçmiş olsun canım. bende yolda yürürken bile kendi kendime ben yediklerimi hemen yakıyorum diyorum  
 bide bu telkin yönteminde vucüdumuzu yanlış yönlendirmemeliyiz ben secret diye bi kitap vardı onu okumuştum da. mesela bilinçaltımız olumsuzluk eklerini kabul etmiyormuş biz diyoruz ya 'kilo almıyorum'
bilinç altımız kilo kelimesini baz alıyormuş sürekli kilo kelimesi kullandığımz için kilo alıyoruz söylememiz gereken cümle ' ben zayıfım' olmalıymış.
mesela 'yediklerim bana yaramıyor' yerine ' benim metabolizmam hızlı çalışıyor' gibi

sakaryaya gelirsen gçrüşelim muhakkak. burası çok güzel evet. ben çok seviyorum sakaryayı. hele istanbula gittiğimizde burayı mumla arıyorum
 sakaryaya gelirsen gçrüşelim muhakkak. burası çok güzel evet. ben çok seviyorum sakaryayı. hele istanbula gittiğimizde burayı mumla arıyorum