kızlar masadan kalkıp gitmeseydim, kesin ağlamaya başlıcaktım. acayip sinirim bozuldu çünkü. o da çok iyi biliyor benim ona çok sinirlendiğimi. ayrıca ben niye alttan alıyım ki, onun yüzenden sinirlendim ben. resmen gerginliğini benden çıkartmaya kalktı, daha sabha uyarmama rağmen. o bence ayağını denk alsın, benim ona gösterdiğim saygıyı ve ilgiy hayatı boyunca kimse göstermez.
Masadan kalkıp gittim :))
İyiki kendi arabamla gitmişim :))
Ben burda alttan alttan hava atma girişiminde bulunduğunu düşündüm. Çok çocukça ve ciddiyetsiz bir durum.
Derdini önemsiyorsan gelip burdaki insanlara :)) şeklinde anlatma. Biz ilkokul öğrencileri değiliz...
erkeklerin iş sorunları biz bayanlar kadar kolay geçmiyor,madem sorunları var ,fazla üzerine gitmeseydin,ki arkadaşını o ortamda bulundurman yanlış olmuş açıkcası,sorununuz varken başbaşa kalıp birbirinizi dinleyip soruna çözüm aramalıydınız,açıkcası ben öyle yaparım,yanımda kimsenin olmasını istemem.
ama ayrılmamışsınızdr,erkek arkadaşınız sinirlendiğiniziçin biraz tek başınaıza kalmanızı istemiştir.
Bunu kendisine söyleyin
Ama şuan fazla sinirlisiniz,aradan biraz daha zaman geçince fazla mı tepki verdim deme ihtimaliniz yüksek
December, bende seninle aynı fikirdeyim. ama olayların gidisinde arkadaşımda bizimle gelmek durumunda kaldı. sen kal evde diyemedim(. erkekler bazı seylerı zor atlatıyor cidden ama bizimde sabrımızın taştığı bir nokta oluyor. inan bende onun kadar stresli bir iş yapıyorum ama tepkilerimizin arasında çok fark. sanırım biraz sinirlede üstüne gittim.
kıyamam bugün benle konuşmaya çalıştı bütün gün. sevincede kıyamıyor insan :)
Sevgi_meleği seni ciddiye bile almıyorum. Hava atma girişimini yüzünü görmediğim insanlara mı yapıcam. Üzgünüm ama senin kadar kompleksli değilim. Porchemle gitmişim demedim, olayı belirtmek için anlattım., anlayana tabi. Sen ciddi durumlara git yorum yaz o zaman. san zorla yorum yaptırmıyoruz. Ciddiyetsiz görüyorsan ciddiye almazsın.o gülümseme ciddiye almamaktan değil, kendimi rahatlatmak için. tabi senin bunu anlamını beklemiyorum.
Masadan kalkıp gittim :))
İyiki kendi arabamla gitmişim :))
Ben burda alttan alttan hava atma girişiminde bulunduğunu düşündüm. Çok çocukça ve ciddiyetsiz bir durum.
Derdini önemsiyorsan gelip burdaki insanlara :)) şeklinde anlatma. Biz ilkokul öğrencileri değiliz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?