kızlar dün erkek arkadaşımla birlikte, benim bir arkadaşımı da alıp dışarıya çıktık. aramız zaten gergindi. özellikle sevgilimin işleri çok sorunlu buralar, gergin günler geciriyor. Dışarıya çıktıgımız geceninin gündüzünde de kendisini azıcık uyardım, bazı sorunların gidişi iyi değil kendine gel diye. Akşam kurtaralım derken, batırdık. tarıtştık arkadaşımın yanında. sonra ben kalktım, atladım arabama eve geldım. kalkmadan da pınarıda sen eve bırak dedım. burada pınar da bizde kalıcaktı. ( Allah'tan kendi arabamla gitmişim bululmaya, yoksa kalkıp gidemezdim ortamdan :)) ).neyse ben eve geldim sinirden ağlıyorum. normalde böyle tepkiler vermem masadan kalkıp gitmek gibi falan. bizd ebu kadar gerilmeyiz. ama dün gece koptu birden ipler. pınarı eve 1 saat sonra gtirdi.konuşmuşlar falan.bende arabayı başka sokağa park ettim,evde yok sandı. pınarın dediğine göre çok üzülmüş vs. sabah işe geldim. msn den yazıyor. dün sen evde yok muydun ben arkadasını getırdıgımde dıye. bende yoktum dedım. nerdeydın dedı. ne önemi var dedim. o da bir şey demedi. galiba ayrıldık. şuanda karmakarışığım :S:S. bu tarz tartışmalar hiç bizim tarzımız değildi. galiba onun iş gerginliği benim regl dönemim biraz fazla üst üste geldi :S:S:S