masadan kalkıp gittim :))

nadid

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Eylül 2010
86
0
36
Aydın
kızlar dün erkek arkadaşımla birlikte, benim bir arkadaşımı da alıp dışarıya çıktık. aramız zaten gergindi. özellikle sevgilimin işleri çok sorunlu buralar, gergin günler geciriyor. Dışarıya çıktıgımız geceninin gündüzünde de kendisini azıcık uyardım, bazı sorunların gidişi iyi değil kendine gel diye. Akşam kurtaralım derken, batırdık. tarıtştık arkadaşımın yanında. sonra ben kalktım, atladım arabama eve geldım. kalkmadan da pınarıda sen eve bırak dedım. burada pınar da bizde kalıcaktı. ( Allah'tan kendi arabamla gitmişim bululmaya, yoksa kalkıp gidemezdim ortamdan :)) ).neyse ben eve geldim sinirden ağlıyorum. normalde böyle tepkiler vermem masadan kalkıp gitmek gibi falan. bizd ebu kadar gerilmeyiz. ama dün gece koptu birden ipler. pınarı eve 1 saat sonra gtirdi.konuşmuşlar falan.bende arabayı başka sokağa park ettim,evde yok sandı. pınarın dediğine göre çok üzülmüş vs. sabah işe geldim. msn den yazıyor. dün sen evde yok muydun ben arkadasını getırdıgımde dıye. bende yoktum dedım. nerdeydın dedı. ne önemi var dedim. o da bir şey demedi. galiba ayrıldık. şuanda karmakarışığım :S:S. bu tarz tartışmalar hiç bizim tarzımız değildi. galiba onun iş gerginliği benim regl dönemim biraz fazla üst üste geldi :S:S:S

olur böyle şeyler ilişkilerde...
ayrılmadınız merak etme...
birazcık sen alttan al..
bu seferlik neden sinirlendiğini neden öyle yaptığını halini anlat...
konuş bakalım ..
sonra bundan sonra dikkat edeceğini fln söyle..
onuda anladığını söyle..
sen kendin pekala bunu çözüp eskisinden daha güzel bi hale bile getirebilirsin..
hemen içine kapanıp ağlamak olumsuz düşünmek fln olmaz...
düzelecek merak etme

olmamış :19: masadan kalkman hata,pınarla onu başbaşa bırakman daha büyük hata!fevri davranıyoruz sonra da gelip burada eşim,sevgilim tarafından aldatıldım hem de en yakın arkadaşımla diyoruz malesef...hem sorunları var diiyosun,hem de arkadaşının ona yakınlaşması için fırsat veriyorsun...ikisine de güvenin tamdır ona eminim ama yasaklar böyle böyle başlıyor canım...

seni kırmak değil amacım ama en kötüsünü anlatmaya çalıştım,şimdi değilse bile bir dahakine...erkekler fevri davranışları sevmezler...

sevgilinin ayrıldığını sanmıyorum ama masadan kalkmakla başkasının önünde tartışmakla iyi etmemişsiniz:50:daha sakin ol canım öfke her zaman kaybettirir birşey kazandırmaz.biraz alttan alırsan barışırsınız eminim:31:

Konu başlığına ve konu içerisine gülücük eklediğinize göre çokta büyük bir dert değil sizin için
Barışırsınız yakında,olur böyle şeyler

cnm olur böyle şeyler yha:27: kimse dörtdürtlük değildir:51: ayrılmamışınızdır müsait olunca arar rahat ol azıcık tam olarak konuları bilmediğimden fazla yorumlamıycam amaaaaaaaaaaaaaaa

ama arkadaşını onunla yanlız bırakman helede kavgadan sonra çok yanlış:19: :20:

kızlar masadan kalkıp gitmeseydim, kesin ağlamaya başlıcaktım. acayip sinirim bozuldu çünkü. o da çok iyi biliyor benim ona çok sinirlendiğimi. ayrıca ben niye alttan alıyım ki, onun yüzenden sinirlendim ben. resmen gerginliğini benden çıkartmaya kalktı, daha sabha uyarmama rağmen. o bence ayağını denk alsın, benim ona gösterdiğim saygıyı ve ilgiy hayatı boyunca kimse göstermez.

kızlar masadan kalkıp gitmeseydim, kesin ağlamaya başlıcaktım. acayip sinirim bozuldu çünkü. o da çok iyi biliyor benim ona çok sinirlendiğimi. ayrıca ben niye alttan alıyım ki, onun yüzenden sinirlendim ben. resmen gerginliğini benden çıkartmaya kalktı, daha sabha uyarmama rağmen. o bence ayağını denk alsın, benim ona gösterdiğim saygıyı ve ilgiy hayatı boyunca kimse göstermez.

Bunu kendisine söyleyin
Ama şuan fazla sinirlisiniz,aradan biraz daha zaman geçince fazla mı tepki verdim deme ihtimaliniz yüksek

Masadan kalkıp gittim :))
İyiki kendi arabamla gitmişim :))
Ben burda alttan alttan hava atma girişiminde bulunduğunu düşündüm. Çok çocukça ve ciddiyetsiz bir durum.
Derdini önemsiyorsan gelip burdaki insanlara :)) şeklinde anlatma. Biz ilkokul öğrencileri değiliz...

erkeklerin iş sorunları biz bayanlar kadar kolay geçmiyor,madem sorunları var ,fazla üzerine gitmeseydin,ki arkadaşını o ortamda bulundurman yanlış olmuş açıkcası,sorununuz varken başbaşa kalıp birbirinizi dinleyip soruna çözüm aramalıydınız,açıkcası ben öyle yaparım,yanımda kimsenin olmasını istemem.

ama ayrılmamışsınızdr,erkek arkadaşınız sinirlendiğiniziçin biraz tek başınaıza kalmanızı istemiştir.

Ben burda alttan alttan hava atma girişiminde bulunduğunu düşündüm. Çok çocukça ve ciddiyetsiz bir durum.
Derdini önemsiyorsan gelip burdaki insanlara :)) şeklinde anlatma. Biz ilkokul öğrencileri değiliz...

Sevgi_meleği seni ciddiye bile almıyorum. Hava atma girişimini yüzünü görmediğim insanlara mı yapıcam. Üzgünüm ama senin kadar kompleksli değilim. Porchemle gitmişim demedim, olayı belirtmek için anlattım., anlayana tabi. Sen ciddi durumlara git yorum yaz o zaman. san zorla yorum yaptırmıyoruz. Ciddiyetsiz görüyorsan ciddiye almazsın.o gülümseme ciddiye almamaktan değil, kendimi rahatlatmak için. tabi senin bunu anlamını beklemiyorum.

erkeklerin iş sorunları biz bayanlar kadar kolay geçmiyor,madem sorunları var ,fazla üzerine gitmeseydin,ki arkadaşını o ortamda bulundurman yanlış olmuş açıkcası,sorununuz varken başbaşa kalıp birbirinizi dinleyip soruna çözüm aramalıydınız,açıkcası ben öyle yaparım,yanımda kimsenin olmasını istemem.

ama ayrılmamışsınızdr,erkek arkadaşınız sinirlendiğiniziçin biraz tek başınaıza kalmanızı istemiştir.

December, bende seninle aynı fikirdeyim. ama olayların gidisinde arkadaşımda bizimle gelmek durumunda kaldı. sen kal evde diyemedim :((. erkekler bazı seylerı zor atlatıyor cidden ama bizimde sabrımızın taştığı bir nokta oluyor. inan bende onun kadar stresli bir iş yapıyorum ama tepkilerimizin arasında çok fark. sanırım biraz sinirlede üstüne gittim.
kıyamam bugün benle konuşmaya çalıştı bütün gün. sevincede kıyamıyor insan :)

Bunu kendisine söyleyin
Ama şuan fazla sinirlisiniz,aradan biraz daha zaman geçince fazla mı tepki verdim deme ihtimaliniz yüksek

Aslında burda kısa yazmak için tüm ayrıntıları anlatamıyor insan.Tepki vermem gereken şeyler yaptı. ben normalde tartışma ortamlarını sevmem.zaten bir herseyı konusabılırız bırbırmızle.ama dun resmen ketumlugumuz tuttu.

December, bende seninle aynı fikirdeyim. ama olayların gidisinde arkadaşımda bizimle gelmek durumunda kaldı. sen kal evde diyemedim :((. erkekler bazı seylerı zor atlatıyor cidden ama bizimde sabrımızın taştığı bir nokta oluyor. inan bende onun kadar stresli bir iş yapıyorum ama tepkilerimizin arasında çok fark. sanırım biraz sinirlede üstüne gittim.
kıyamam bugün benle konuşmaya çalıştı bütün gün. sevincede kıyamıyor insan :)

hımm anladım ee tabi doğru kırıldı size,
her insanın yaptığı işin ayrı bir stresi,zorluğu oluyor ama erkekler gerçekten kolay atlatamıyorlar bu gibi durumları,bak seninle konuşmaya çalışmış,sende fazla üzerine gitme de olayı tatlıya bağla,sorunlar her ne ise çözüm bulun ..çünkü başka bir tartışmada niye önünüze gelir o sorunlar..

Sevgi_meleği seni ciddiye bile almıyorum. Hava atma girişimini yüzünü görmediğim insanlara mı yapıcam. Üzgünüm ama senin kadar kompleksli değilim. Porchemle gitmişim demedim, olayı belirtmek için anlattım., anlayana tabi. Sen ciddi durumlara git yorum yaz o zaman. san zorla yorum yaptırmıyoruz. Ciddiyetsiz görüyorsan ciddiye almazsın.o gülümseme ciddiye almamaktan değil, kendimi rahatlatmak için. tabi senin bunu anlamını beklemiyorum.

Anlayabiliyorum seni hahaha hey Allahım ya ne insanlar şu dünyada...:35::35:

katiliyorum , :)

Back
X