Masajda kadin sart mi?

osenolsanbari

Üye
Kayıtlı Üye
7 Nisan 2018
40
8
6
32
Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?

Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum.
Böyle düşünüyorsanız niye öyle bir hediye düşündünüz ki şimdi?
Kaldırabileceğiniz şeyleri hediye edin bence.

Başkaları ne düşünür bilmiyorum ama ben kesinlikle yaptırmam heleki hiç yaptirmamisiz alıştırmaya ne gerek var evde ben masaj hediye ederim

Okadar ki kotu ya. Bende olucam ayni odada :/
yapma derim aman yarabbim ya sesli güldüm az önce ben olsam evde yaparım masaj guzel bi yere yatarim ayaklarimla uzerine basarim elbise çitiler gibi çitilerim...... şaka flnda baska hediye bul sennki heccc ey fikir degil

Başka hediye mi kalmadı yahu hayır böyle bir hediye düşünüyorsanız kıskanmayacak yapıda olmanız lazım. Eşiniz masadan keyif alırken siz diğer tarafta kıskançlık yapacaksanız içten içe ne anlamı var bunun.

yapma derim aman yarabbim ya sesli güldüm az önce ben olsam evde yaparım masaj guzel bi yere yatarim ayaklarimla uzerine basarim elbise çitiler gibi çitilerim...... şaka flnda baska hediye bul sennki heccc ey fikir degil
Bi arkadasimla eslerimiz ayni dogum tarihli oda otelde yer ayirtmis hemde masaja gidiceklermis bende oylelkle fikir edindim aslinda ama kararsizm tabi

hiç beraber tatile gitmediniz mi?

genelde her tatile gittiğimizde masaj yaptırırız biz yaşadığımız yerde düzgün bir yer olmadığı için, türkçe konuşur sohbet ederiz masajı yapan kişi umrumuzda olmaz herkes işini yapıyor. sevgilim de ben varken masaj yapan kişiden etkilenecekse hiç durmasın valla.

bu olgunlukta değilseniz bence hiç girişmeyin milleti de zan altında bırakmayın kocanıza güvenmiyorsanız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…