- 7 Nisan 2018
- 40
- 8
- 6
- 32
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
Masaji cok seviyor evde ben ozel yaglarla fln yapiyorum ama hosuna gider diye dusundm birlkte gidelim masaja diyorduBaşka hediye mi kalmadı?
Böyle düşünüyorsanız niye öyle bir hediye düşündünüz ki şimdi?Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum.
Okadar ki kotu ya. Bende olucam ayni odada :/Berbattttt bi fikir sakın deniyim deme valla bak ordaki kizlar hemde abuuww düşünemiyorum dünyada baska hediye galmadi baska bisi düşün ateşle barutu yan yana koymak gibi tehlikeli
Istedigi birsey bu oyuzdenBöyle düşünüyorsanız niye öyle bir hediye düşündünüz ki şimdi?
Kaldırabileceğiniz şeyleri hediye edin bence.
Başkaları ne düşünür bilmiyorum ama ben kesinlikle yaptırmam heleki hiç yaptirmamisiz alıştırmaya ne gerek var evde ben masaj hediye ederimKizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
Sehvet duyacak mi bilmiyorum. Genel olrak erkek diye dusundum. Daha yer ayirtmadim kararsiziimTövbe est hem yanında olacaksınız hem adam kızlardan şehvet duyacak o halde niye böyle bi randevu aldınız
yapma derim aman yarabbim ya sesli güldüm az önceOkadar ki kotu ya. Bende olucam ayni odada :/
Bi arkadasimla eslerimiz ayni dogum tarihli oda otelde yer ayirtmis hemde masaja gidiceklermis bende oylelkle fikir edindim aslinda ama kararsizm tabiyapma derim aman yarabbim ya sesli güldüm az önceben olsam evde yaparım masaj guzel bi yere yatarim ayaklarimla uzerine basarim elbise çitiler gibi çitilerim...... şaka flnda baska hediye bul sennki heccc ey fikir degil
Evet kaliteli biyere goturucem zaten oyle uyduruk yere goturem kendimde otelciym zatenAdam gibi bir otel spasına gidin o zaman. Ben gittiğimde medikalci bir bey vardı mesela.
Ne dusunucem bende bilmiyorm hic gitmedik daha onceBaşka hediye mi kalmadı yahu hayır böyle bir hediye düşünüyorsanız kıskanmayacak yapıda olmanız lazım. Eşiniz masadan keyif alırken siz diğer tarafta kıskançlık yapacaksanız içten içe ne anlamı var bunun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?