Masajda kadin sart mi?

Yani kadınlar işini yapıyor niye baska bişey hissetsin ki
benim eşim sacıyla oynanmasından cok hoslanır ama hic düşünmedim berbere halleniyormudur diye

aynısını yazacaktım şimdi, sevgilim de saçıyla oynanınca pamuk gibi olur yahu her önüne gelenden etkilenecek olsa berber onun için bulunmaz nimet olurdu herhalde

Biz de masaja birlikte gireriz. Bir kadın ve bir erkek masaja girer. Bu açıdan sorun olmaz.

Siz eşime kadın masaj yapar mı diye dert etmişsiniz de, eşiniz de sizin gibi kıskançsa, sizi bu defa üzerinizdeki bikiniyle (üstünüzde havlu da olsa yarım yarım açıyorlar) size masaj yapılırken odada başka bir erkeğin bulunmasını kabul etmeyebilir.

Tabiki tatile gittk bende turizmciym zaten. Ama iste hic masaj yaptirmayinca bilemiyorm supeye dusuyorm

Çok komik yaa neden eşiniz için seçiminiz özellikle bayanlardan yana erkek masöz yok muymuş?

Bayanlar masaj yapiyor burda erkek olmuyor

Harika fikir. Mayıs' a az kaldı. Bana da fikir verdiniz.

Tabiki tatile gittk bende turizmciym zaten. Ama iste hic masaj yaptirmayinca bilemiyorm supeye dusuyorm

eşinizi siz tanırsınız yani normal zamanda bile yoldan gelene geçene yiyecek gibi bakan bir tipse zaten elinizle adamın sapıklığına davetiye çıkarırsınız, normal biriyse zaten yanında eşi varken başkasından etkilenmez bu mantıklı değil ki.

Bayanlar masaj yapiyor burda erkek olmuyor
O zaman hiç dert etmeyin. Nolmuş yani. Zaten masajın yüzde 60-70inde yüzüstü oluyorsunuz. Masaj yapılan bölge omuz tarafındaysa yüzünüzü masaj yatağının üzerindeki deliğe/boşluğa doğru sokmanız gerekir. Başka yerlere kaydıkça yüzyüze bakıp sohbet edersiniz.
Masaj yapan kadınlar dert etmiyor da siz mi edeceksiniz yanınızda eşinizle? Boşverin bence yaptırın.

Bacım vaktiyle bizde gittik gayet memnun mesut pamuk gibi ayrıldık
Ama tabi benim kıskanclıgım seninki gibi değil
Hem onlar işini yapıyor benim kadın dogumcum erkek mesela eşimde beni ondan kıskansın o zaman

Yok hic oyle sapik biri degil yani cok efendi biridir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…