- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.024
- 348
- Konu Sahibi osenolsanbari
-
Ben kizlara bisey demedim ki. Benim laf ettigim erkekler.masajda bile zevk duyabilirler hangi yazimda ben kizlari assagilamisim tekrar okuyun !Kıskanacaksanız gitmeyin de düşüncenizi çok çirkin buldum. İnsanların mesleğini aşağılıyorsunuz böyle düşünerek.
Yani kadınlar işini yapıyor niye baska bişey hissetsin ki
benim eşim sacıyla oynanmasından cok hoslanır ama hic düşünmedim berbere halleniyormudur diye
Hahahah bu cok iyidiYani kadınlar işini yapıyor niye baska bişey hissetsin ki
benim eşim sacıyla oynanmasından cok hoslanır ama hic düşünmedim berbere halleniyormudur diye
Tabiki tatile gittk bende turizmciym zaten. Ama iste hic masaj yaptirmayinca bilemiyorm supeye dusuyormhiç beraber tatile gitmediniz mi?
genelde her tatile gittiğimizde masaj yaptırırız biz yaşadığımız yerde düzgün bir yer olmadığı için, türkçe konuşur sohbet ederiz masajı yapan kişi umrumuzda olmaz herkes işini yapıyor. sevgilim de ben varken masaj yapan kişiden etkilenecekse hiç durmasın valla.
bu olgunlukta değilseniz bence hiç girişmeyin milleti de zan altında bırakmayın kocanıza güvenmiyorsanız.
Bayanlar masaj yapiyor burda erkek olmuyorBiz de masaja birlikte gireriz. Bir kadın ve bir erkek masaja girer. Bu açıdan sorun olmaz.
Siz eşime kadın masaj yapar mı diye dert etmişsiniz de, eşiniz de sizin gibi kıskançsa, sizi bu defa üzerinizdeki bikiniyle (üstünüzde havlu da olsa yarım yarım açıyorlar) size masaj yapılırken odada başka bir erkeğin bulunmasını kabul etmeyebilir.
Malesef bayan var sadeceÇok komik yaa neden eşiniz için seçiminiz özellikle bayanlardan yana erkek masöz yok muymuş?
Harika fikir. Mayıs' a az kaldı. Bana da fikir verdiniz.Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
Tabiki tatile gittk bende turizmciym zaten. Ama iste hic masaj yaptirmayinca bilemiyorm supeye dusuyorm
O zaman hiç dert etmeyin. Nolmuş yani. Zaten masajın yüzde 60-70inde yüzüstü oluyorsunuz. Masaj yapılan bölge omuz tarafındaysa yüzünüzü masaj yatağının üzerindeki deliğe/boşluğa doğru sokmanız gerekir. Başka yerlere kaydıkça yüzyüze bakıp sohbet edersiniz.Bayanlar masaj yapiyor burda erkek olmuyor
Esim 34 ben 29Yaşlarınız kaç merak ettim
Yok hic oyle sapik biri degil yani cok efendi biridireşinizi siz tanırsınız yani normal zamanda bile yoldan gelene geçene yiyecek gibi bakan bir tipse zaten elinizle adamın sapıklığına davetiye çıkarırsınız, normal biriyse zaten yanında eşi varken başkasından etkilenmez bu mantıklı değil ki.
Orası neresi acaba?Bayanlar masaj yapiyor burda erkek olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?