Masajda kadin sart mi?

Eşinizin doğum günü, o günü güzel geçirmek varken neden kendinizi geriyorsunuz bu kadar.
Başka bir plan yapın, bütün gün içiniz içinizi yerken mutlu olamazsınız.
Bir de ilk defa profesyonel birine masaj yaptıracak sanırım, hoşuna gidip hep gitmek isterse bunu da düşünün.

Eğer kıskançsaniz bence çok da iyi bir fikir değil.ben de kiskanirim eşimi o yüzden hiç böyle bir hediye düşünmem:KK43: hem hediye edip hem trip atmam olmaz.

Ay herkes ne gerek var gibi konuşmuş🙈 bu adamlar masaj yaptırmasın mı arkadaşlar? Ya da biz de mi yaptırmayalım? Evlenince adamlar masaja gidemeyecekler mi? Masaj yaptırmak çok güzel birşey ya yemin ederim yazılanları okudukça omuzlarımla bir el geziyor gibi hissediyorum :))

Kıskançlık diye bir şey de var hani. o_O

Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
masaj şartmı:)

Kıskançlık diye bir şey de var hani. o_O
E bizim saçlarımızı erkek kuaför mıncık mıncık ediyor. Erkek kadın doğumcu en mahremimizi görüyor. O da masaj yaptırıyor hem de yanında... Yalnız olduğu durumda ben gidemediysem kıskanırım mesela ama gidemedim diye:) Zaten nitelikli her masaj salonunda masör masöz tercihi olur. Kadınlar da bayılmıyor erkeklere masaj yapmaya, erkek giriyor. Varsa çevrenizde tatil yaptığınız yerde gidin valla. Bekleme salonu bile huzur :) Bitki çayı falan getiriyorlar mis gibi koku loş ortam:) Eşinizle bornozunuzla başbaşasınız çok huzurlu bence.

Ben kocamı güvenip Thailand'a göndermiş insanım. Masaja hiç takılmam.

Zihniyeti bozuk adam dişi sineğe bile hallenir. Eşinden eminsen şey yapma yani.

Ay herkes ne gerek var gibi konuşmuş🙈 bu adamlar masaj yaptırmasın mı arkadaşlar? Ya da biz de mi yaptırmayalım? Evlenince adamlar masaja gidemeyecekler mi? Masaj yaptırmak çok güzel birşey ya yemin ederim yazılanları okudukça omuzlarımla bir el geziyor gibi hissediyorum :))
:D :D :D

Turkiye 'ye tatile gelirseniz goturursunuz bir hamama ...Pala bıyıklı Abdullah abi hamam tasinda citileye citileye yoğurur onu ,belini bile kuturdetir ...rahatlar ,pembis pembis cikar ..
[/QUOTE]
:KK48::KK48::KK9:

Onun yerine hamam tarzı yerler tercih edin. Bazı kaplıcalarda kişiye özel daire ve havuzlar oluyor. Başbaşa gidebilirsiniz. Ama balili kızlara gerek yok bence :/

Masaji cok seviyor evde ben ozel yaglarla fln yapiyorum ama hosuna gider diye dusundm birlkte gidelim masaja diyordu

Götür götür bir daha çıkaramazsın. :p
Masajı çok severim.Hic gitmedim ama gözüm kalıyor.Profesyonel oldugunu da düşünürsek oranın müdavimi olursunuz.

Ayrica kıskanırım demişsin kendine zehir etme o günü o zaman. :)

E yok artık.
Biz de eşimle yaptırırız masaj sıklıkla. Hiç bu açıdan düşünmemiştim. Tıbbi bir durum olarak bakıyorum çoğu zaman olaya, kendisi çok yoğun çalışıyor ihtiyacı kesinlikle oluyor.
Siz yanınızdayken hallenecekse zaten oturup başka şeyleri düşünmelisiniz bence. Ha eğer her şeyden ben kıskanırım dokunmasını dahi kaldıramam derseniz farklı hediyelere yönelin.

Back
X