- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
- Konu Sahibi osenolsanbari
Erkek masör istiyorsun ama yanyana masaj yaptıracaksanız onda erkek sende kadın masör olursa vay efendim yüzüstü yatarken erkek masör sana bakar diye eşin dellenirse ne olacak
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
spa merkezine goturup masaj
Ay herkes ne gerek var gibi konuşmuşbu adamlar masaj yaptırmasın mı arkadaşlar? Ya da biz de mi yaptırmayalım? Evlenince adamlar masaja gidemeyecekler mi? Masaj yaptırmak çok güzel birşey ya yemin ederim yazılanları okudukça omuzlarımla bir el geziyor gibi hissediyorum :))
masaj şartmı:)Kizlar aslinda dert degil bu ama sizden fikir almak istiyorum. Eşime dogum günü hediyesi olarak spa merkezine goturup masaj haman falan hediye etmek istiyorum. Tabiki birlikte olcaz surekli ayni odada masaj yaptircaz. Ama masaji balili kizlar yapiyor ya ben kiskanirim sanirim oyle kizlar kocama dokuncak fln bide turk erkegi hoduna gider zevke fln gelir diye korkuyorum. Hic gitmedk daha once boyle biyere sizce bu hediye iyi fikir mi ?
E bizim saçlarımızı erkek kuaför mıncık mıncık ediyor. Erkek kadın doğumcu en mahremimizi görüyor. O da masaj yaptırıyor hem de yanında... Yalnız olduğu durumda ben gidemediysem kıskanırım mesela ama gidemedim diye:) Zaten nitelikli her masaj salonunda masör masöz tercihi olur. Kadınlar da bayılmıyor erkeklere masaj yapmaya, erkek giriyor. Varsa çevrenizde tatil yaptığınız yerde gidin valla. Bekleme salonu bile huzur :) Bitki çayı falan getiriyorlar mis gibi koku loş ortam:) Eşinizle bornozunuzla başbaşasınız çok huzurlu bence.Kıskançlık diye bir şey de var hani.![]()
Ay herkes ne gerek var gibi konuşmuşbu adamlar masaj yaptırmasın mı arkadaşlar? Ya da biz de mi yaptırmayalım? Evlenince adamlar masaja gidemeyecekler mi? Masaj yaptırmak çok güzel birşey ya yemin ederim yazılanları okudukça omuzlarımla bir el geziyor gibi hissediyorum :))
Turkiye 'ye tatile gelirseniz goturursunuz bir hamama ...Pala bıyıklı Abdullah abi hamam tasinda citileye citileye yoğurur onu ,belini bile kuturdetir ...rahatlar ,pembis pembis cikar ..Istedigi birsey bu oyuzden
Masaji cok seviyor evde ben ozel yaglarla fln yapiyorum ama hosuna gider diye dusundm birlkte gidelim masaja diyordu
Siz saniyormusunuz evli erkekler aldatmiyor baskasina bakmiyor. Ins bu temiz dusuncenizle gozleriniz baska seyler gormez.ınsanın evlı oldugu bırı ıcın ''kocama bır kadın masaj yaparsa zevk alır'' dıyebılmesı ...
bu gozler daha neler okuyacak acaba