Her doktor masaj vermiyor, ben iki kez ameliyat oldum ilkinde başta çok kısa süreliğine (okşama gibiydi nerdeyse) sadece üst yan kısımlara masaj vermişti, şimdiki doktorum ise hiç mesaj vermediği gibi mümkün olduğunca burnuma dokunmamamı söyledi, hatta burun ucuma doğru bariz bir şişlik var tümsek şeklinde, onun için bile mesaj vermedi, elleme şeklini bozabilirsin şişliğin zamanla kendi kendine inecek dedi. Zaten korkumdan burnuma dokunamıyorum bir zarar veririm diye, hele heleki ucuna hiç dokunamam, siz de nasıl ucunu alın bir tarafa doğru bastırın diyorlar ve acıttırıyorlar anlamıyorum :S Tabiki her yiğidin yoğurt yiyişi ayrıdır ama bu kadar fark olur mu? Bazısı şeklini bozarsınız diye masaj vermez, bazısı ucunu tutup burun direğinizi sızlatana kadar acıtana kadar bastırır, şimdi burun yamuk olduysa bu masaj düzeltir mi acaba? Ya da ya yanlış bişey yaparsanız ve yamuk olmayacağı varsa da yamulursa, sıkıntılı işler bunlar, Allah yardımcımız olsun, burun kelimesinden midem bulanmaya başladı inanın.