Masajı ne kadar doğru yapıyorum& masaj sonrası ağru hakkında?

bana drum masajı gösterdi ama sadece burun sırtıma ve kanatlarına yapmamı söyledi. hatta özellikle ucuna dokunmamamı çok fazla ve sürekli baskı uygularsam hassas olduğu için sonradan düşebileceğini de söyledi. sadece kemikli bölgelere masaj yapıyorum ben...

bnm dikşleri 7. ve 11. gününde dr aldı cnm,dıştaki dikiş yerleri hafif pembemsiçburnumun içinde halen yara ve şişlikler var.ne zman kapancaklar bn de bilmiyorum bugün 16. günüm,geçmiş olsun

::canım sişliker sana burun tıkanıklığı yapmıyor mu ben de bu gun 17 . gunum içerde sişlik cok burnum fena olmamış masaj doktor sanırım söylememşti simd de doktora ulasamıyom zne ayrıldı su tek taraflı tıkanma ne zaman açlır acaba

zaten korkumdan fazla yapamıyorum. aradım sordum telde ya şeklini bozarsam yanlış yaparsam diye. üstten yapın bişi olmaz dedi. günde 5 kere filan yapıyorum aklıma geldikçe.

bilmiyorum bende cidden sıkıldım bu işten. iyice ahı gitti vahı kaldı zaten garip burnumun. bi halta benzediği de yok.bende saldım iyice hapşırıyorum,esniyorum,(çatır çutur ediyor),yan da yatıyorum. saldım çayıra mevlam kayıra bakalım bi şekle gircekmi 6 ay sonra.

merak ediyorum sizdede hapşırdıktan ve esnedikten sonra sızlama oluyormu?

gunde 5 kere mı ben bır yada 2 yapıyorum ya benım masajla duzelmıyo bıde yaparken cok fena acıyo kemıkler kaynamadıkı bıde yanı tum gucumle ıttırmeye calısıyorum burnumu duzelsın dıye :59: dr ılk yaptıgında ben boyle yapamam cok acıyor kırılacak gıbı demıstım yap kırılmaz dedı ama doktorun yaptıgı gıbı hayatta yapamam .bana gunde su kadar yap fılan da demedı kafama gore yapıyom ıste :44: ha en buyuk sıkıntı yan tarafa dogru yatamamak sureklı duz yatmaya ugrasmaktan belım agrıdı valla ya ..bıde ben 1 aylıkken kotrole gıtmıstım sımdı 8 eylul de 2 ay olacak.ama 6ay sonra kontrole cagırdı (zaman uzun gıbı geldı bana) sız ne zman gıdıyosunuz kontrollere ??

gunde 5 kere mı ben bır yada 2 yapıyorum ya benım masajla duzelmıyo bıde yaparken cok fena acıyo kemıkler kaynamadıkı bıde yanı tum gucumle ıttırmeye calısıyorum burnumu duzelsın dıye :59: dr ılk yaptıgında ben boyle yapamam cok acıyor kırılacak gıbı demıstım yap kırılmaz dedı ama doktorun yaptıgı gıbı hayatta yapamam .bana gunde su kadar yap fılan da demedı kafama gore yapıyom ıste :44: ha en buyuk sıkıntı yan tarafa dogru yatamamak sureklı duz yatmaya ugrasmaktan belım agrıdı valla ya ..bıde ben 1 aylıkken kotrole gıtmıstım sımdı 8 eylul de 2 ay olacak.ama 6ay sonra kontrole cagırdı (zaman uzun gıbı geldı bana) sız ne zman gıdıyosunuz kontrollere ??

ben yan yatıyorum ama istemdışı. çünkü belim çok ağrıyor. uyandığmda yan yatmış buluyorum kendimi ve burnum ağrıyor... inşallah bişi olmaz

GEceleri istemdışı yan yatıyorum. Uyanınca hemen sırtüstü yatmaya başlıyorum ama dönerken burnumdan çatırtılar geliyor, sızlıyor hafif... MEsela bu gece sol yanıma yatmış buldum kendimi, burnum yastığa gömülmemişti gerçi sadece yanağım temas ediyordu ama bir baskı var sonuçta. Döndüm , burnumun sol tarafından pıt pıt çıtçıt diye sesler geldi,sanki bişiler hareket etti gibi oldu, korktum. 1 ayı geçiyor ameliyat olalı, sizce bişi olurmu, sizdede böyle sesler geliyormu?

çok sıkıldım masaj yapmaktan ya 2 aydan sonra etki etmiyormuş zaten burada okumuştum....

Son düzenleme:
ameliyat olali 5 ay oldu hala masaja devam! cok faydasını gordum, dr bana daha 2 aylıkken bu saatten sonra istesen de seklini bozamassın dedi, ucunu sıkıorum tutup kaldırıorum yandna baskı yapıorum ooo neler neler:))) dr deid ben de yapıorum. drum onur erol bu arada.
bakalım bugune kadar bi zararını diil faydasını gordum isallah bundansonra da bole olur ama arıtk su burun bi gercek sekline inse cok sevncem hafif sislikler hala var cunku!

Canım ağzımı mümkün olduğumca açtığım için yan tarafları sızlıyor zaten, mimik hareketi yapınca acıyor çünkü. Bu arada burnun içindeki dikişler ne zaman eriyor tamamen, ordaki yaralar ne zaman tamamen kapanıyor acaba?

canım benım burnum altı aylık nerdeyse ama hala dıkıs var bıtane ve munkun degıl cıkartmak cnım ınanılmaz acıyo hala yaralardan ıyılesmeyen yerler var odemler sol tarft hala cok fazla...

Back
X