canım hocalar onu açıkladı öyle bişey yokmuş önemli olan ismin anlamının güzel olması çünkü sırf kuranda geçiyo diye bazen anlamı çok kötü isimler konulabiliyomuş
Bencede benim daha cinsiyeti belli olmadi icin bisi düşünmüyorum ama kiz olursa onun kararini evlenmeden once vermistim erkek olursa onuda dusuncez artik ismin ne ki :26:
Bencede benim daha cinsiyeti belli olmadi icin bisi düşünmüyorum ama kiz olursa onun kararini evlenmeden once vermistim erkek olursa onuda dusuncez artik ismin ne ki :26:
anladım canım bak ozaman alternatif sunalım hem modern hemde kuranda geçen isimlere bakalım birlikte aklına yatan olur belki
masal-nisa
masal- belinay ( aşkım yiğenimin ismi )
masal-alya
masal-tuana
masa-irem
masal-iclal
masal - ceylin
masal-ahsen
bunlar çok hoş canım
uzun zamandır internete giremiyordum kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
ama sanırım bizim kızımızın adı masal olacak iki isimmi olur tek isimmi onu bilemem ama sanırım bu gidişle masal olacak :)
en çok içimize sinen isim bu çünkü
kızlar alo fetva yı aradım az önce adama masal ismini düşünüyorum deyince nee deyip bi güldü nerden aklınıza geldi bu isim dedi moralimi bozdu
oda sizin gibi anlamı olan bir isim koyun dedi okula giderken çocukla dalga geçerler dedi ben uygun görmüyorum dedi
Gülmek hakkını kendinde nerden buluyo acep, yorum yapma hakları yok onların sadece dini bir mevzuda bildiği kesin bir bilgi varsa paylaşabilir-aktarabilir o kadar.
Masal ismi bir kıza çok yakışır, çok zarif ve de anlamı var ayrıca Masal ile fıkrayı kıyaslayana da ben gülerim asıl ...Öykü oluyo da Masal mı olmuyo, kime ne...Bulut ile "atmosfer" kıyaslanabilir mi ?! Bulut bir isimdir ama diğeri isim olarak kullanılmaz, ayrıca kimseye açıklama yapmak durumunda değilsin...kaldı ki alo fetvadaki dikkat etsin de gülmüş olması şikayet konusu sayılabilir. Yorum yapmak düşmez, nasıl ki haber bülteni sadece aktarılır yorumu bize kaldıysa o da sadece bilgi aktarımında bulunabilir, gülmek ne haddine
Not : Bir kızım olursa kesinlikle düşünücem ilk isim Masal...