Doğuma Hazırlık masal ismine yorumlar????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
canım hocalar onu açıkladı öyle bişey yokmuş önemli olan ismin anlamının güzel olması çünkü sırf kuranda geçiyo diye bazen anlamı çok kötü isimler konulabiliyomuş

Bende onu diyorum zaten canim mesela bicok kisi koyar aleyna oysa bi anlami yom turkcedeki baglac gibi bisey

ama isimlerin anlamını gerçekten iyi öğrenmek lazım ben ismimin anlamını öğrendiğimde anneme ve babama çok kızmıştım

Bencede benim daha cinsiyeti belli olmadi icin bisi düşünmüyorum ama kiz olursa onun kararini evlenmeden once vermistim erkek olursa onuda dusuncez artik ismin ne ki :26:

Bencede benim daha cinsiyeti belli olmadi icin bisi düşünmüyorum ama kiz olursa onun kararini evlenmeden once vermistim erkek olursa onuda dusuncez artik ismin ne ki :26:

ismim gamze gerçek anlamı gamze gam kelimesinden geldiği için çok büyük keder üzüntü demekmiş. (tabi bizimkiler gerçek anlamını bilmeden koymuşlar)

canım çok teşekkür ederim isim önerilerin için hepsini de ayrı ayrı değerlendireceğim :)

uzun zamandır internete giremiyordum kızlar hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız için
ama sanırım bizim kızımızın adı masal olacak iki isimmi olur tek isimmi onu bilemem ama sanırım bu gidişle masal olacak :)
en çok içimize sinen isim bu çünkü

Gülmek hakkını kendinde nerden buluyo acep, yorum yapma hakları yok onların sadece dini bir mevzuda bildiği kesin bir bilgi varsa paylaşabilir-aktarabilir o kadar.

Masal ismi bir kıza çok yakışır, çok zarif ve de anlamı var ayrıca Masal ile fıkrayı kıyaslayana da ben gülerim asıl ...Öykü oluyo da Masal mı olmuyo, kime ne...Bulut ile "atmosfer" kıyaslanabilir mi ?! Bulut bir isimdir ama diğeri isim olarak kullanılmaz, ayrıca kimseye açıklama yapmak durumunda değilsin...kaldı ki alo fetvadaki dikkat etsin de gülmüş olması şikayet konusu sayılabilir. Yorum yapmak düşmez, nasıl ki haber bülteni sadece aktarılır yorumu bize kaldıysa o da sadece bilgi aktarımında bulunabilir, gülmek ne haddine

Not : Bir kızım olursa kesinlikle düşünücem ilk isim Masal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…