masaya eğilmek

Seyda53520

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2019
30
5
36
arkadaşlar bi konuda bilgilerinize ihtiyacım var ben hamileliğimde 7.haftadayım mide bulandım be uykum çok fazla çalıştığım iin öğle aralarında masaya başımı koyup biraz uyyorum eğildiğim için bebeğe bi zararı olurmu bilginiz varmıdır acaba

Hic bisey olmaz. Agir kaldirmayn kendinizi yoracak seyler yapmayin yeter. Haa bi de bu kadar ince dusunmeyin hamilelik strese gelmez.mumkun oldugunca herseye pozitif bakin

Birşey olmaz merak etmeyin. Yüksek yerlere uzanmayın, ben en çok ondan dogacak sonuclardan korkardım.

Mide bulantısı fena birsey Limon Mandalına derken zor gecıyor bu konuda anlıyorum inşallah gecer kısa surer🙏 onun dısında birsey olmaz sen kendını nasıl rahat hissediyorsan o sekılde otur kalk be ıste ona gore zaten sekil alıyordur ki daha yenı hamılelıklerımız Oyle sıkısma vs olacak kadar buyumedıler 🤗sadece hoplama zıplama uzanma anı hareket etme kafi.

Bebek büyük olsa belki sıkıntı olurdu da 7 haftalıkmış daha minicik, o yüzden olmaz. Ama yine de dikkatli olmakta fayda var. Sağlıkla ilerlesin inşallah.

arkadaşlar bi konuda bilgilerinize ihtiyacım var ben hamileliğimde 7.haftadayım mide bulandım be uykum çok fazla çalıştığım iin öğle aralarında masaya başımı koyup biraz uyyorum eğildiğim için bebeğe bi zararı olurmu bilginiz varmıdır acaba
Birşey olmaz canm miğde bulantısı na da ben bir bardağa limon sıkıyodum az da su içince rahatlatiyordu beni zararsız da ama nane limon içme nane ve maydanoz düşük tehlikesi açıyor.

hayır zararı yok. hamilelikle asıl zararı; o zararlı mıdır bu zararlı mıdır şunu yapsam mı böyle yapmasam mı diye kendinizi strese sokarak görürsünüz

Back
X