- 25 Aralık 2007
- 2.186
- 8.432
- 683
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
Neden yasal değil?15 gun icinde sulh ceza mahkemesine itiraz dilekcesi vermeniz gerekir.Iptal olmasi gerekir cunku YASAL bir ceza degil.
Birkaç ay sonra 1 sene olacak pandemi ve maske hayatımıza gireli.Şey herhalde her şeye rağmen ısrarla takmayanlara ceza kesilsin gibi
Ben de katılıyorum ama zaten benim tuzum kuru biliyorsunuzBirkaç ay sonra 1 sene olacak pandemi ve maske hayatımıza gireli.
Bence buna rağmen takmayanlar ısrarla takmayan kategorisine giriyor zaten
Yasal bi ceza değil mi? Bi daha araştırın isterseniz.15 gun icinde sulh ceza mahkemesine itiraz dilekcesi vermeniz gerekir.Iptal olmasi gerekir cunku YASAL bir ceza degil.
Ah siz öğretmenler her şeyde tuzunuz kuru bir de bir derdim varda geziyorsunuz inanamıyorum bu kadar da olmaz canım ne haklaBen de katılıyorum ama zaten benim tuzum kuru biliyorsunuz
Milliyet gazetesinden aldım yazıyı;Mulki amirin yetki devri yapmasi gerekiyor cezanin gecerli olmasi icin .Kaymakamliktan gelmisse yapilmis olabilir ben yine de dilekce vermenizi oneririm bazi aykiriliklar olabilir.
Cunku yasaya gore kolluk kuvvetinin ceza kesme yetkisi yoktur.En fazla tespit eder kaymakam yada valiye bildirir onlarda durumun ceza gerektirip gerektirmedigine bakarak islem yapar.Bazi il ve ilcelerde mulki amir bu yetkisini yasaya uygun sekilde devretmis ise kesebilir.Mahkemelerin bir suru iptal karari var bu cezalarla ilgili hukuka aykirilik gerekcesiyle.Neden kesemiyormuş aydınlatır mısınız? Hiç böyle bir şey duymadım. Sokakta takmayana taksim’de tek tek yazdıklarını kendim gördüm. Geçerli, üzgünüm ama o parayı ödeyeceksiniz. Yokluk nedir bilirim ama sizin hatanız yüzünden bir insan korona olabilirdi, siz korona olabilirdiniz. Camın arkası ya da önü fark etmez.
Pek tabii ki onlardanim.Oksijen almazsam koronaya gerek kalmayacak zatenNeden yasal değil?
Oksijen alma hakkımıza kimse engel olamazcılardan mısınız yoksa?
Yani burda arkadas soru sordu cevap verdim neyini begenmediniz arkadaslar15 gun icinde sulh ceza mahkemesine itiraz dilekcesi vermeniz gerekir.Iptal olmasi gerekir cunku YASAL bir ceza degil.
4 AY önce virüs tatilde değildi. Hayatımızın tam ortasındaydı?Ceza zaten 4 ay once filan bi polis tarafindan kesildi arkadaslar yeni degil. Karar kagidi bugun geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?