- 29 Ağustos 2017
- 1.262
- 1.777
- 133
- Konu Sahibi KivircikBirUye
-
O zaman takacaktınız maskeyi çok da iyi olmuş ceza kesilmesi, ben küçücük çocuğuma taktım yazın o sıcağında eşim yine öyle ağır şartlar altında çalışmasına rağmen hiç maskesiz çalışmaz. Bizde meraklı değiliz takmaya çok zorlanıyorum takarken ama takıyorum. Herkes tam manası ile kurallara uysa şu an bu konumda olmazdık. Madem kendi canınızı ve milletin canını hiçe sayıp takmıyorsunuz maddi durumunuzun olmaması da sizin sorununuz. Sizin gibi sorumsuz insanlar yüzünden kaç kişinin canı yandı.sizin tuzunuz kuru belliki ogretmensiniz. Tok acin halinden anlamiyor malesef. Anlatmaya calistigim seyde buydu. Olan maddi durumu olmayan insanlara oluyor. Maddi durumum olsa zaten odeyebilirdim. Bunlarinda goz onune alinmasi gerek. Birde 30 gun icinde odeyin diyolar napiyim sokaklara mi atiyim kendimi bu parayi bulabilmek icin.
Sesinizi çıkarana kadar önce maskenizi taksaydınız da biz de aylarca eve tıkılmak zorunda kalmasaydık. Şaka gibisiniz. Devlet başka önlemler almalıydı katılıyorum ama bu kadar kendinizi haklı görmeniz çok komik.N nezesali haklarim varsa bunu tabikide ogrenmeliyim. Sonucta maske takmak ozgurlugede aykiri bir olay. Maske takma zorunlulugu yerine o zaman bu surec bitene kadar karantina zorunlulugu gelseydi. Hic cikmasaydik evlerimizden. Bana devlet yardimda bulunsaydi da bende calismasaydim o zaman. Sizin gibiler yuzunden yoluyolar bizleri zaten sesinizi cikarmadiginiz icin.
Halamin biyiklari olsa, amcam olurdu.N nezesali haklarim varsa bunu tabikide ogrenmeliyim. Sonucta maske takmak ozgurlugede aykiri bir olay. Maske takma zorunlulugu yerine o zaman bu surec bitene kadar karantina zorunlulugu gelseydi. Hic cikmasaydik evlerimizden. Bana devlet yardimda bulunsaydi da bende calismasaydim o zaman. Sizin gibiler yuzunden yoluyolar bizleri zaten sesinizi cikarmadiginiz icin.
Benden size tavsiye o kadar özgürlüğünüze düşkünseniz hiç takmayın maske de kasada zaten para yok biraz sizin gibiler sayesinde kasa para dolmuş olur, ekonomiye katkılarınızdan dolayı sizi tebrik ediyorum(!) Kendinizi hâlâ nasıl da savunuyorsunuz? Paşalar gibi ödeyeceksiniz ayrıca şunu da belirteyim sizin özgürlüğünüz başkasının özgürlüğünün başladığı yerde biter bunu da öğrenin bir zahmet....N nezesali haklarim varsa bunu tabikide ogrenmeliyim. Sonucta maske takmak ozgurlugede aykiri bir olay. Maske takma zorunlulugu yerine o zaman bu surec bitene kadar karantina zorunlulugu gelseydi. Hic cikmasaydik evlerimizden. Bana devlet yardimda bulunsaydi da bende calismasaydim o zaman. Sizin gibiler yuzunden yoluyolar bizleri zaten sesinizi cikarmadiginiz icin.
Siz hatanızın farkında fln değilsiniz, siz maske takmak özgürlüğe de aykırı hem, bu cezayı nasıl iptal ettirebilirim diye konu açtınız. Siz kendinizi gayet haklı buluyorsunuz.Burda beni suclayin diye acmadim bu konuyu. Bana yardimi olabilicek biri varsa diye actim. Zaten ben hatamin farkindayim.
Niye bi hatan gibi düsünüyorsun ki ceza oldugunu sağır sultan duydu kimseyi uyarmak zorunda değiller maalesefBen o an yaptigim seyi savunmuyorum zaten takmam gerekirdi tabiki de. Ben zaten maske takmaya dikkat eden bi insanim ama oncesinde ihtar gibi bisey yollanabilirdi. Bu kadar dikkat et bi hatanda 900 tl ceza ye.
Her yerde bas bas bagırılıyor maske takın diye, azıcık kafanız calısıyorsa zaten onları ihtar gibi anlar takardınız maskenizi. Bin defa anlatmaya gerek yok normal bir insan beyni tek seferde anlayabilecek durumda. İyi ki kesmişler, nicelerinize de keserler umarım.Ben o an yaptigim seyi savunmuyorum zaten takmam gerekirdi tabiki de. Ben zaten maske takmaya dikkat eden bi insanim ama oncesinde ihtar gibi bisey yollanabilirdi. Bu kadar dikkat et bi hatanda 900 tl ceza ye.
N nezesali haklarim varsa bunu tabikide ogrenmeliyim. Sonucta maske takmak ozgurlugede aykiri bir olay. Maske takma zorunlulugu yerine o zaman bu surec bitene kadar karantina zorunlulugu gelseydi. Hic cikmasaydik evlerimizden. Bana devlet yardimda bulunsaydi da bende calismasaydim o zaman. Sizin gibiler yuzunden yoluyolar bizleri zaten sesinizi cikarmadiginiz icin.
Ha bide insanlarla konuşuyordun telefonlada değilDanismanlik yapiyordum. Onumuzde cam var.
Biraz önce aslında sürekli maske takan biriydiniz sonra birden maske zaten özgürlüklere de aykırı oldu , bir de millete saldırıyorsunuz sizin yüzünüzden bizi yoluyorlar diye . Hayır ortada bir hastalık var inanmayanlar olsa da şu bir gerçek normal gripten ağır. Iyi beslenen ,vitamin vs takviye alanlar kendini koruyor ama bağışıklığı düşük olanlar ölüyor farkında mısınız o zaman güçsüzler ölsün kalan sağlar bizimdir mi diyelim . Maskeye özgürlük kısıtlaması derken nasıl komple yasağı savunuyorsunuz o daha da ilginç. Şartlar ortada ,kurallar ortada devlet onu yapmamış da bunu yapmış madem buna uyun o zaman .Burda beni suclayin diye acmadim bu konuyu. Bana yardimi olabilicek biri varsa diye actim. Zaten ben hatamin farkindayim.
Taksaydınız da ödemek zorunda kalmasaydınızsizin tuzunuz kuru belliki ogretmensiniz. Tok acin halinden anlamiyor malesef. Anlatmaya calistigim seyde buydu. Olan maddi durumu olmayan insanlara oluyor. Maddi durumum olsa zaten odeyebilirdim. Bunlarinda goz onune alinmasi gerek. Birde 30 gun icinde odeyin diyolar napiyim sokaklara mi atiyim kendimi bu parayi bulabilmek icin.
Hadi ya heryerde yazan haberlerde sürekli cikan ceza yasal değil öyle mi15 gun icinde sulh ceza mahkemesine itiraz dilekcesi vermeniz gerekir.Iptal olmasi gerekir cunku YASAL bir ceza degil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?