kesinlikle ben de buna şükrediyorumamin diyorum. evlendikten sonra görseydiniz bunu daha kötü olacaktı. hayırlısı olmuş
evet biliyormuş...evlenip boşanmış bir kadınmış çocuğu da varmış...o da bir kadın ya bir anne hem daha dürüst olabilirlerdi...benim bunca yılım gitti...hiç mi korkmadı Allah' tan ikisi de bilmiyorum...sevgilimin kardeşi onunla evlenirsen bizi unut demiş.bana yapılmaması gereken bir hareket olduğunu söylemiş. parasını yiyormuş kardeşi söyledi...Onun yanında mısın dediğine göre..o kız seni biliyordu..
Ikı karaktersiz bırbırını bulmuş işte
bir bakıma öyle :)Evinize hırsız girdi sandım yeminle...
inşallah hepimiz içinZararın neresinden dönülse kârdır.
Kendinizi üzmeyin daha fazla. Aksine sevinin nasıl bir iğrençlikten kurtulmuşsunuz.
Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra.
Maskesiz insanlarla karşılaşmanız dileğiyle..
her gün Allah'a şükrediyorum inan...ve işin ilginç yanı da ne biliyor musunuz? bir şey yapamıyoruz diyen bu adam onunla benimle yaptığı şeylerin aynısını yapıyor şoktayım,tekrarlıyor resmen anlıyamıyorumHayirlisi. Rabbim yuzunuze gulmus ve vakitlice seni kurtarmis o insandan.
9 yil uzun, cok uzun bir sure. Sana gecmesi zor yaralar ve izler birakarak gitmis, ama sakin ola hayati kendine zindan etme.
Life goes on darling.
ilgilenmesen yaptiklariyla? ne hali varsa gorsun. unutmaya calis. Bukadar uzun bir iliskiyi kolay unutamazsin ama tabi. Ozaman cancaazim, civi civiyi soker diyorum baskada birsey demiyorum.her gün Allah'a şükrediyorum inan...ve işin ilginç yanı da ne biliyor musunuz? bir şey yapamıyoruz diyen bu adam onunla benimle yaptığı şeylerin aynısını yapıyor şoktayım,tekrarlıyor resmen anlıyamıyorum
bir an geliyor,biri bir şey diyor aklıma geliyor aslında hiç tanımamışım diyorum onun şoku aslında...inşallah güzel olucak herşey...ilgilenmesen yaptiklariyla? ne hali varsa gorsun. unutmaya calis. Bukadar uzun bir iliskiyi kolay unutamazsin ama tabi. Ozaman cancaazim, civi civiyi soker diyorum baskada birsey demiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?