Konu ne tam olarak anlaşamadığınız içinmi evi satsam falan dediniz çok saçmaArkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Benim bir tane eltim var, melek yüzlü şeytan bir eltim. Ben bu eltimle birlikte ev aldım. Bana abla arkadaş olur yoldaş olur diye düşündüm. Kendiside kendini bana iyi tarafından gösterdi. Güler yüzü tatlı dile ile herkesi parmağına dolayabilen bir kadın bu. Ailenin ve eşinin korkup saygisizliklarina ağzını açamadığı birisi. Bu kadın bütün mahalleyi kendine bağladı mağduru oynaya oynaya..evi satıp gitsem onun ekmeğine yağ sürmüş olurum. Satmasam benim huzurum kaçıyor. Hayatımda bir insandan bukadar nefret etmedim. Napicam inanın bilmiyorum. Eşim konunun dışında kalmak istiyor. Konuya fazla ilgili değil. Bence oda onun dilinden korktuğundan.
Arkadaşlar size birşey danışmak istiyorum. Benim bir tane eltim var, melek yüzlü şeytan bir eltim. Ben bu eltimle birlikte ev aldım. Bana abla arkadaş olur yoldaş olur diye düşündüm. Kendiside kendini bana iyi tarafından gösterdi. Güler yüzü tatlı dile ile herkesi parmağına dolayabilen bir kadın bu. Ailenin ve eşinin korkup saygisizliklarina ağzını açamadığı birisi. Bu kadın bütün mahalleyi kendine bağladı mağduru oynaya oynaya..evi satıp gitsem onun ekmeğine yağ sürmüş olurum. Satmasam benim huzurum kaçıyor. Hayatımda bir insandan bukadar nefret etmedim. Napicam inanın bilmiyorum. Eşim konunun dışında kalmak istiyor. Konuya fazla ilgili değil. Bence oda onun dilinden korktuğundan.
Ben uzaktan gelin geldim ve eltim bu şehirde doğma büyüme. Bende yanlız kalmam en azından diye ona sarildim..işte boşuna dememisler suya düşen yılana sarilirmis diye. O beni ama hiç istemedi evde alem yapar dünya kadar insan çağırır bende aynı apartmanda bir tas kahve içmeye bir sohbete hasret yaşadım. Şimdi kızım okula başladı. Burdan tasinsam çocuğumun okulu ne olacak? Bir şeytan yüzünden tüm düzenimimi bozayım?
Bende sizi melek maskeli şeytan gibi gördüm.
Belki huyunuz suyunuz tavrınız itici geliyordur. Uzak akraba gibi görüşmekten öte ilişki kurmak istememiştir. Siz gidip yapışmış gibisiniz.
Konu elti açısından böyle muhtemelen.
Bekar kaynım evlendi. Eşi kıskanç. Geldi benim oturduğum binadan ev aldı. Şimdi gelenimi gidenimi gözlüyor her fırsatta evime adım atmaya çalışıyor ve ben bıktım.
Eğer başka konu varsa yazın ona göre yorumlayalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?