slm maslak acıbadem de tedavi gören ve embriyolara pgt testi yaptıranlar varmı
üç defa tüp bebek yaptık üçüde tutmadı diye bu ay yumurtalarımı dölleyip dondurttu doktorum neden tutmuyor diye bi sonraki ay yine yumurta toplayacak havuz yapacak yumurtalarımı ve pgt uygulayacak belkide cvs sen hangi hastaneye gidiyorsun
diğer pgt grubuna yaz istersen pgt yaptıran çok arkadaş var bende hazirandan sonra yaptırcam ... sorun neydi sizin
ben adana başkentte gidicem hayırlısı olsun hakkında memorial iyi diye duydum ben yaptıranlardan pgt ücreti ne kadar alıncak .. size genetik tahliller yapıldı mı
evet genetik tahlillerimiz yapıldı herhangi bişey cıkmadı.pgt ücreti 8500 ayrıyeten cvs istersek embriyo basına tekrar para ödenecekmiş ama o ne kadar bilmiyorum
8500 tl mi ? toplam ama dimi tüp+pgt+ilaçlar
hayır canım 2750 tl laparoskopi
5500 tüp bebek ilaçlar hariç
8500 pgt
canım resmen soygun yeri ... benim merkezim en fazlasından bahsediyorum set-up + pgt fiyatı 4000 tl + 5000 tl tüp+ilaç 1000 tl de esneklik vereyim 10,000 tl
valla resmen pişman oldum orada basladığıma
başka yerde devam edebilirsin sonuçta hürsün
canım resmen soygun yeri ... benim merkezim en fazlasından bahsediyorum set-up + pgt fiyatı 4000 tl + 5000 tl tüp+ilaç 1000 tl de esneklik vereyim 10,000 tl
ama embriyolarım orda donduruldu
Bu ne be soygunmu bu oha
Bülent traş ı çok iyi tanımışsın bravoOrayla bende görüşmüştüm Bülent Tıraş on tavırları bana çok yapmacık ve hasta kapmak adına sahici gelmemişti ben 3kez memorialde demedim 2si tuttu ama düştü şimdi raporlu istanbul tüp bebeğe başladık pgt yapılcak,pgt için embriyo başına 300$+KDV+600$biyopsi vereceğim canım ayrıca embriyolarınızı istediğin hastaneye taşıyabilirsin diye biliyorum bi sor istersen
neden canım öyle söyledin?gerçekten ben onu sevemedim...ben 6sene mümessillik yaptım ve hiç hoşlanmadığım bir Dr tipiydi...B
Bülent traş ı çok iyi tanımışsın bravo
Gerçekten doğru diyorsun.kendisi yapmacık itinasız işini takip etmeyen sahte gülücük atan biri herkes el pençe etrafında ama yaptığı bir şey zaman kaybı bir doktor gürkan arıkan mustafa bahçeci cem demirel de prf.ama Bülentte ki tavır tıpkı bülent ersoy gibi alçak dağları o yaratmış tövbeneden canım öyle söyledin?gerçekten ben onu medim...ben 6sene mümessillik yaptım ve hiç hoşlanmadığım bir Dr tipiydi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?