elifmanisa, post: 37710128, member: 266597"]Sonuclariniz noldu merak ettim burdada paylasirsaniz bizede yol olur[/QUOTE]
2 kez maslak acıbadem bülent traş ve ekibi ike deneme yaptık sonuç olumsuz
Gerçekten doğru diyorsun.kendisi yapmacık itinasız işini takip etmeyen sahte gülücük atan biri herkes el pençe etrafında ama yaptığı bir şey zaman kaybı bir doktor gürkan arıkan mustafa bahçeci cem demirel de prf.ama Bülentte ki tavır tıpkı bülent ersoy gibi alçak dağları o yaratmış tövbe
Canım yazarken çok düşündüm burda tedavi görenleri etkilemek istemedim ama maddi ve manevi çok zor bir süreç olduğu için bilinmesi gerekiyor diye düşünüyorum seni çok öpüyor ve sana katılıyorummmm
Ben bülent tıraş tan çok memnunum hiç aceleci olmadı tedavi boyunca araştırarak devam edicez dedi hep. Çokta iyi moral veriyor insana. Ben transfer de tutamadım kendimi ve çok ağladım. ..beni sakinleştirdi güzel sözleriyle...pozitifi gördük çok şükür
3 eylül de Acibadem Maslak, Bülent Tiras pgt li(saglikli) 5. Gun embriyosu transfer etti. Sonuç pozitifdi. Bebeğin 9 haftalikken kalp atışları durdu. Bu süreçte acibadem den bir hemşire dahi arayip size transfer yapıldı sonuç ne oldu diye sormadı. Böyle pahalı bir merkez tüp bebek başarısını neye göre belirliyor..Hic mi merak etmiyorsun sonuc ne oldu diye. Cok sasirtici derecede ilgisiz alakasizlar. Orada dondurulmuş bir embriyom daha var ama öyle olmasaydı asla bir kez daha tercih etmezdim. .resmen deney faresi muamelesi yapıyorlar çaresiz insanlara. .