mason pearson sac fircasi haram mi?

saripencere

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2014
13
37
43
32
Iyi aksamlar,

Uzun zamandir cok populer ve kaliteli olan ingiliz markasi olan Mason Pearson sac fircasindan istiyordum. Bu fircanin ozelligi yaban domuzu kilindan olmasi ve saca parlaklik vermesi. Gercekten oyle, dun yurt disindan ziyarete gelen amcamin kizi cok istedigimi bildigi icin bana dogum gunu hediyesi olarak getirmis. Havalara uctum resmen. Gercektende cok kaliteli ve saclarimi yumusacik yapiyor. Ustelik sordum soylemedi ama internetten arastirdim 90 euro fiyati yani yaklasik 250 TL. Ama icimi kemiren ve huzursuz eden bir sorun var.. firca yaban domuzu kilindan bu durumda kullanmak sakincali degil mi? Domuz hic bir sekilde helal degil sonucta dinimizce. Daha once hic dusunmedim. Kuzenime sordum oda yillardir bu fircayi kullaniyormus ve soruyu sordugumda kahakaha atarak 'yemedigin surece sorun degil canim' dedi ;/ internetten arastirdim kesin bir cevap bulamadim. Siz ne dusunuyorsunuz?

Konunun yerinin burası olmadığını ve alo fetvayı aramanız gerektiğini düşündüm

Son düzenleme:
Geçen bi programda dinlemiştim domuzdan elde edilmiş her bir ürünün haram olduğu yönündeydi görüş. Kullanmamanız gerekiyor eğer müslümansanız.
Edit: Ve tabiki din içerikli konu açmak yasak.

Son düzenleme:
Hiç okumuyormusunuz forum kurallarını ya boşunamı yazılmış onlar? Dini konu açmak yasak..Biraz özen gösterin..Yol geçen hanı mı burası? Ondan sonra millet birbirine giriyor burda görüş farklılığından...

Bu tip konular yasak diye biliyorum konu hakkında bir bilgim yok yanlış yönlendirmek istemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…