Ahhh keske sizinkiler gibi olsa. Okadar israrci birisi ki kv hem yemekleri beraber yiyelim nasilsa burda pisiyor diyor ama mutlaka yardima bekler kucuk cocuklarim var ben orda onlami ugrascam zaten kalabalık sayilirlar kendileri de. Yok tasindik kurtuldum. Ama akillari haala beraber yeme icmede malesef. Mesela ordayken gitmemeye calisirdim surat asardi haftada iki gun gitsem diger gunlerde beklerdi gitmemi bir gun gitmsem ertesi gunu nerlerdesiniz siz dun niye gelmediniz diyodu :). Simdi diyemez tasindik cunku sukurBizde abimlerle aynı binadayız her akşam beraber yiyoruz ama yengemi yardıma cagırmıyoruz Bn arıyorum yemek oldu diye gelip yiyorlar daha sonra herkes özgür ister oturur, ister evine çıkar bir arada yemek içinde zorlamadık, kendisi annemle konuşup öyle anlaşmış bir sorun yok ama siz istemiyorsunuz kayınvalideniz abartmış güzelce konuşun yada eşinizle konuşun o anlatsın annesine.
Taşınmışsınız bırakın düşünmeyi. Herkes herşeyi beklıyor. Kayınvalide de olsa gelin de görümce de. Kasmayın kendinize de dert etmeyin.Ahhh keske sizinkiler gibi olsa. Okadar israrci birisi ki kv hem yemekleri beraber yiyelim nasilsa burda pisiyor diyor ama mutlaka yardima bekler kucuk cocuklarim var ben orda onlami ugrascam zaten kalabalık sayilirlar kendileri de. Yok tasindik kurtuldum. Ama akillari haala beraber yeme icmede malesef. Mesela ordayken gitmemeye calisirdim surat asardi haftada iki gun gitsem diger gunlerde beklerdi gitmemi bir gun gitmsem ertesi gunu nerlerdesiniz siz dun niye gelmediniz diyodu :). Simdi diyemez tasindik cunku sukur
Taşındıysanız sorun yok demektir artık bakın keyfinize.Ahhh keske sizinkiler gibi olsa. Okadar israrci birisi ki kv hem yemekleri beraber yiyelim nasilsa burda pisiyor diyor ama mutlaka yardima bekler kucuk cocuklarim var ben orda onlami ugrascam zaten kalabalık sayilirlar kendileri de. Yok tasindik kurtuldum. Ama akillari haala beraber yeme icmede malesef. Mesela ordayken gitmemeye calisirdim surat asardi haftada iki gun gitsem diger gunlerde beklerdi gitmemi bir gun gitmsem ertesi gunu nerlerdesiniz siz dun niye gelmediniz diyodu :). Simdi diyemez tasindik cunku sukur
Niye yardım bile etmeyen birine yemek hatırlıyorsunuz yaBizde abimlerle aynı binadayız her akşam beraber yiyoruz ama yengemi yardıma cagırmıyoruz Bn arıyorum yemek oldu diye gelip yiyorlar daha sonra herkes özgür ister oturur, ister evine çıkar bir arada yemek içinde zorlamadık, kendisi annemle konuşup öyle anlaşmış bir sorun yok ama siz istemiyorsunuz kayınvalideniz abartmış güzelce konuşun yada eşinizle konuşun o anlatsın annesine.
Oglusuna hazirliyordur o, gelinini düşündüğünden değildir.Niye yardım bile etmeyen birine yemek hatırlıyorsunuz ya
yardim etmek zorunda degil ama kendileri öyle istemis yemek isini, en azindan nezaketen de olsa arada yardim edilmeli degilmi.Niye yardım bile etmeyen birine yemek hatırlıyorsunuz ya
Kesinlikle öyle. Ne gelinler var beyardim etmek zorunda degil ama kendileri öyle istemis yemek isini, en azindan nezaketen de olsa arada yardim edilmeli degilmi.
kendileri teklif etmis çünkü.
Gelin de o kadar yüzsüz yiyip yiyip kaçıyor ohOglusuna hazirliyordur o, gelinini düşündüğünden değildir.
Enişteler de vardır yiyip yiyip kaçan. Belki gelin de çalışıyordur. Eminim oğlu da yiyip kaçıyordur.Gelin de o kadar yüzsüz yiyip yiyip kaçıyor oh
Elbettr öyle. Bahsedilen olay için konuşuyoruz şu an. Aslında konu sahibinin olayı farklı sabote etmiş olmayalım. Kusura bakma konu sahibiEnişteler de vardır yiyip yiyip kaçan. Belki gelin de çalışıyordur. Eminim oğlu da yiyip kaçıyordur.
Ooo bu anlaşma çok iyiymiş yaa.Bizde abimlerle aynı binadayız her akşam beraber yiyoruz ama yengemi yardıma cagırmıyoruz Bn arıyorum yemek oldu diye gelip yiyorlar daha sonra herkes özgür ister oturur, ister evine çıkar bir arada yemek içinde zorlamadık, kendisi annemle konuşup öyle anlaşmış bir sorun yok ama siz istemiyorsunuz kayınvalideniz abartmış güzelce konuşun yada eşinizle konuşun o anlatsın annesine.
Ohh ne güzelBizde abimlerle aynı binadayız her akşam beraber yiyoruz ama yengemi yardıma cagırmıyoruz Bn arıyorum yemek oldu diye gelip yiyorlar daha sonra herkes özgür ister oturur, ister evine çıkar bir arada yemek içinde zorlamadık, kendisi annemle konuşup öyle anlaşmış bir sorun yok ama siz istemiyorsunuz kayınvalideniz abartmış güzelce konuşun yada eşinizle konuşun o anlatsın annesine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?