Masraf yapmayalım diye yemekleri birlikte yemeliymişiz

Bizde abimlerle aynı binadayız her akşam beraber yiyoruz ama yengemi yardıma cagırmıyoruz Bn arıyorum yemek oldu diye gelip yiyorlar daha sonra herkes özgür ister oturur, ister evine çıkar bir arada yemek içinde zorlamadık, kendisi annemle konuşup öyle anlaşmış bir sorun yok ama siz istemiyorsunuz kayınvalideniz abartmış güzelce konuşun yada eşinizle konuşun o anlatsın annesine.

şanslı yengeler var. Benim de kv yakın olsa her gün işten çıkıp giderdim. O da sağolsun elimi işe sürdürmez 😂

Kv ayni binadan resmen kendi ic dunyamda kactim ve tasindik. Cunku iki sene bikmadan usanmadan yemekleri her aksam beraber yemek istedi kv. Ve daha ne sorunlar ne sorunlar. Gecen gun konusu gecti neymis iste beraber yenilse bizim masrafimiz az olurmus yok komsusu ogluyla geliniyle bir yiyecekmis her aksam ogullari masraf yapmasjn diye :)) ilk tasindik yemegi orda yemeye başlamıştık yahu diyorumki bugunde cayi evde icecegiz anne dizim var diyorum bana niyeee burda tv yokmu diyo :))) böyle böyle biktirdi bu konuda. Zaten tek degil evinde colugu cocugu var aytica kayinpederim var hani yanliz biri degil. Konuyu acmamin sebebi inanin sizinle paylasasim geldi . Tamam iyi niyetlidir belki icinde ama bana jarsi hic oyle degildi orda. İste yemek zaten pisiyomusta bizde gidip.irda yiyecekmisiZ o bile yalan cunkuy hep yardima bekledi gitmesem ya babami ya torununu kapima yollardi yada msj atardi yardim etmem icin. Neyse gerçekten gunahada girmek istemiyorum hepimiz olecegiz birgün . Ama kimsenin kalbini kirmak istemedikce herkes zorluyor sabir deniyor resmen
ne alaka ya sonuçta orada da 2 kişilik fazla yapılacak evinde de. belki o akşam canın peynir ekmek yemek isteyecek.

Annemler, biz, erkek kardesim aynı binada oturuyoruz ayda 1 birlikte anca yemek yeriz. Belki bana kızanlar olabilir ama akşam yemegi masrafıni karşilamayan evlenmesin. Sanki kv evinde her gun kuzu cevirme yeniyorda masraf yapmamak için orda bir yenip içecek.

Kv alt katta oturuyor.. diyelim bugün benim işim vardı yemek yapamadım eşim git annende yemek ye güzel bişiy varsa benide çağır,aynı şekilde onlarda bana gelir ama öyle her akşam mümkün değil... veya arada fazla yaparım sevdikleri bişiy olur orayada indiririm...bu kadar...

kendiniz bir ailesiniz coluklu cocuklu. onlar kalabalik bir aile.. ben sandim ki siz iki kisisiniz kv de tek veya en fazla kp var.. herkes kendi basina bir aileymis. dipdibe olmanin alemi ne.. orada yiyoruz diye hic mi alisveris yapmayacaksiniz evinize? aman neyse gecmis olsun kurtulmussunuz.

Masraf yapmayin burda yiyin demeleri apayrı zaten evlendigimizden beri arada bu laflar dönüyor malesef

Kayinvalidenize yemeğe gitmeyi biliyosanız tabiki yardim etmeyede bileceksiniz haftada 1 degilki hazır yemeğe oturasınız hergun annenizde olsa ayni seyi yazardim sizin evde hazırlayıp kayinvalidenizin her gün yemek vakti geldiğini düşünün bi

Evet çok iyi anlaşıyoruz alışılmışın, dışında ama annem, abimin eşi ve ben sürekli bir sohbet, muhabbet içindeyiz 😊
Benim annemgilde karsi karsiya otururlar. Gelinimizin misafiri olunca annem de yapar götürür. Ama annemin misafiri olunca gelinimiz hep geç gelir 😀😀 hatta takılırız kendisine bu sebeple ama 3 yil oldu 4 görümce hic sorun cikmadi aramazda zaten neden çıksın cok severim kendisini

Kayinvalidenize yemeğe gitmeyi biliyosanız tabiki yardim etmeyede bileceksiniz haftada 1 degilki hazır yemeğe oturasınız hergun annenizde olsa ayni seyi yazardim sizin evde hazırlayıp kayinvalidenizin her gün yemek vakti geldiğini düşünün bi
Konumu iyi oku ben gitmek istemiyorum o ısrar ediyor diyorum. Ben niye iki kisiye yemek hazırlama varken gidip hergun orda 10 kisiye yemek hazirlayayim hergun. Haftada bir iki gittiğim de tabiki de yardim ediyorum bana hizmet mi etsin koca kadin hem

Bizimkide büyük eve taşınıyo kiraya vereceginiz parayı biriktirin gelin beraber yaşayalım diyor belki iyi niyetli ama nasıl sinirlendim içime attım hep ,insan nasıl düşünemiyo yeni evli sayılırız kendi düzenimiz yeni yeni oluyor evimede yeni alıştım gidecem yerleşcem yeni eşyalarımı kendiyle ortak kullancam istiyor
TEk.mi.kayinvalideniz

Tmm diyerek evden tencere goturup kv yemekleriyle doldurup cikip evinde yiyeceksin ,maksat masraf olmasin
Valla bi kere ne oldu isimiz vardi disarda eve geldik esimle. Neyse gittim anne ne yemegin var bugun yapamadim da bir tabak alayim dedim esimle ikimiz icin... Bana niye burda yemiyosunuz gelin yiyin burda dedi sinirli bir sekilde hem de... Tersledi . Diyorum ya anlayis sifir kadinda. Orda yesek tv ye evde bakayim bari diyorum burda tv yokmu diyor.

Her gün sofra kur kaldır öf çok zor gerçekten insan yalnızlığı çok özlüyor

Her gün sofra kur kaldır öf çok zor gerçekten insan yalnızlığı çok özlüyor
Yalnızlık degilde ayip ya insanda anlayis olur buna sinir oldum ben soğudum bu yuzden kv den. Ne demek hergun bizde yiyin ve bunu mecbur kilmaya calis ve gitmeyince afra tafra. Trajik komik. Tasindik evet ama haala daha firsat kolluyo laf dönüp dolasip hergun beraber yemeye geliyor. Ozaman ogullarini alsinlar her gun beraber yesinler masraf yapmamis olur ogullari hem bunu diyesim geliyo da denmiyor iste

Back
X