Mast hakkında, lütfen yardım edin!

mlkcn11

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2016
2
0
1
26
Merhaba herkese. Çok utandığım için hiç kimseye anlatamadım. Buraya bile zor yazıyorum. Dün regl iken elektrikli masaj aletiyle mast yapmıştım sonradan acı hissetmeye başladım dünden beri oramda bir yanma hissediyorum. Kafayı yemek üzereyim kızlık zarıma bir zarar gelmesinden çok korkuyorum. Bir daha da hiçbir şekilde yapmayacağım zaten. Dünden beri deli gibi araştırmaya başladım bu tür şeyleri. Bakire olanlar klitoris uyarımıyla mast yapıyorlarmış ben bunu yeni öğrendim. Hiç klitorise dokunmadan yapıyordum ben. Vajinanın girişini sürterek. Vajina orgazmı burdan mı oluyor bilen biri lütfen söylesin. Bi de bu dedikleri vajina orgazmı cinsel ilişki olmadan gerçekleşmiyormuş bazıları öyle yazmış. Peki benim yaptığım ne? Acaba ben vajinayı sürttüğüm için zarıma zarar mı geliyor ilişkiye girmiş gibi? Gerçekten kafam fazlasıyla bunaldı muayeneye gidemem bilgisi olanlar benimle paylaşabilirler mi? Şimdiden teşekkürler.

Yok canim mastrb.değil master diye konudur derken düşündüğümmus .Canım sen yüzeysel mastrb.yaptın dimi zara kadar masaj aletini sokmadiysan zarda birşey yoktur bence sadece zorlayip tahriş etmişsindir.

Yok canim mastrb.değil master diye konudur derken düşündüğümmus .Canım sen yüzeysel mastrb.yaptın dimi zara kadar masaj aletini sokmadiysan zarda birşey yoktur bence sadece zorlayip tahriş etmişsindir.
Evet sokmadım asla ama baskı yapmış olabilirim vajina girişine.

O kadar yuzeyde degil o zar. Tabii herkesin yapisi da farklidir ama sanmiyorum ben. Zorlamis olabilirsin eger masaj aleti isiniyorsa sicaklik yakmis olabilir nasil bir masaj aletinden bahsediyorsunuz gozumde de canlandiramadim ama. Sokmadim asla yazmissiniz onu yeni gordum bisey olmaz o zaman canim icinde o. Klitoris tek bir nokta degil. O bölge komple hassas oluyor ve herkes icin farklidir hangi bolgeden daha cok zevk alacagi.

Vajinal orgazm, penetrasyon ile olur. Zaten vajinal orgazm, klitoral orgazm kadar sık yaşanmaz genelde. Bakire olmayan çoğu kadın da ilişki esnasında klitoral orgazm olmaya devam eder. Hatta bazıları mastürbasyon yaparken de klitoral uyarımı tercih eder.

Zar vajinanın birkaç cm içerisindedir ve istisai durumlar dışında vajinaya bir cisim girmediği sürece zarar görmez.

Zarı değil ama vajinanızı tahriş ediyor olabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…