Mast sonrası kan gelmesi

Hayalayah

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2020
190
15
48
24
Ben bekarım hiç ilişki yaşamadım ama mast yaparken(dudakların kenarına dokumdum) kanamam oldu anlamadım hiçbir acı falanda yaşamadım neden olmuş olabilir çok kormıyorum açık kırmzı elime bulaşmıştı iç çamarım da biraz olmuştu kendimi çok kötü hissediyorum

Bozılsa ağrı acı falan hissederdim herhalde veya bu böyle kolay şekilde bozulabilen bir şey mi

Reglin yakınsa ya da sonlarindaysa gelmiş olabilir, yumurtlama döneminde de gelebilir, öyle bozulacak bir durum yok

Maalsef ya kafama çok takıyorum çok teşekkür ederim artık kafamdan bunu atmam kazım sınavıma çalışacağım
Düşünmemeye çalış çünkü bir benzerini ben yaşadım. Günlerimi, aylarımı kafaya takarak geçirdim sonra üzülünce elime bir şey geçmez diyerek konuyu rafa kaldırdım çünkü ne yemek yiyebildim ne de doğru düzgün uyku uyudum. Ben bir şey olduğunu düşünmüyorun

Reglin yakınsa ya da sonlarindaysa gelmiş olabilir, yumurtlama döneminde de gelebilir, öyle bozulacak bir durum yok
Yazz kullanıyorum hormonlarım için o kutu bitince regl oluyorum 7 tane ilaç kalmıştı regl olduğunu düşünmüyorum ama tırnağımla da çizmiş olabilirm ama acı falan yok tırnağımla çizseydim acı hisseder miydim veya parmağım girse hissederdim değil mi acı ağrı o öyle kolay girilecek bişey değil dimi ya off evet kafayı yiyeceğim

Yaaaa peki siz yaşadığınızda regliniz yakın mıydı o yüzden de olabiliyormuş benim yakın değildi yani 7 gün vardı o yzüden gelememz inşallah çizmişimdir de öyle gelmiştir ama açık kırmızı geldi çok korktum kafayı yiyeceğim utancımdan doktora da gidemem kpss çalışmam lazım kafamı oraya vemrem lazım pişmanım

Regl tarihime yakın mıydı hatırlamıyorum 7gün çok uzak bir süre değil kasılmadan kaynaklı da gelmiş olabilir küçük ekledik diye bir şey olmaz herhalde diye düşünüyorum

Ama ondan sonra hiç gelmedi kan ve açık renkliydi inş çizmişimdie veya zedelemişimdie sadece bir de bu kadar kolay bozulan bişey mi bu ya elimi tam sokmadım ondna eminim çünkü hissederdim ufak tırnak çizgisinde(turnaklarım uzundu turnak makası ile kesilen çizgiden bahsettim) de soksam bozulmaz herhalde off ya kız/kadın olmak neden bu kadar zor

O kadar kolay bozulmuyor ve acı olur illa. Anlarsın yani. Bişey olmamıştır aman olsa da nolucak boşver

O kadar kolay bozulmuyor ve acı olur illa. Anlarsın yani. Bişey olmamıştır aman olsa da nolucak boşver
Benim ailem çevrem öyle olmadığı için kendim öyle yetiştirldim rahat bir insan olamadım bunda benim karakter yapımda dahil yazınızı okuyunca rahatladım çok teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…