Depresyonsan çıkabildiniz mi doktora gittiniz mi ben tedirginin utanıyorum çekiniyorum gitsem benim hakkımda ne düşünür ve olumsuz cevap söylemesinden de korkuyorumBiraz da sen zorlaştırıyorsun aynı şeyleri yaşayıp depresyona girmiş biri olarak diyorum bunu. Çok detaya inmamaek gerekiyor
Islanmakla ne alakası var ya sokmuşsundur ya sokmamışsındır anlamaman imkansız, en fazla çizmişsindir.Şimdi ıslamdığım için emin olamıyroum o an ile soktum mu öyle olsaydı acı hissetmez miydim diye düşünüyorum
Canım doktorun Senın hakkında bırsey düşünmeye bunu dile getirmeye hakkı yok ya sakın ol . Yıne de rahat olmak ıstıyorsan bır kaç gün önce düştüm ıkı bacağımın arası bahçede lo cıftlerden çarptı çok canım acıdı aklımda soru ısaretı kaldı muayene olmak ıstıyorum de .bu hıkaye kardesımın olayından dolayı aklıma geldı. Çok küçüktü benınle beraber oynarken düşmüştü ve annem doktora götürmüştü hayal meyal hatırlıyorum .Depresyonsan çıkabildiniz mi doktora gittiniz mi ben tedirginin utanıyorum çekiniyorum gitsem benim hakkımda ne düşünür ve olumsuz cevap söylemesinden de korkuyorum
Bu nedenle doktora gitmedim, takmayı da bıraktım açıkçası kanamasada çokta tın moodundayım farklı hastalıklar için gittim doktorlar bu durumlara pek takılmıyor her doktor bu konulara bakar mı bilmiyorum ama daha üzücü hastalık nedeniyle kadın doğum uzmanına gittimDepresyonsan çıkabildiniz mi doktora gittiniz mi ben tedirginin utanıyorum çekiniyorum gitsem benim hakkımda ne düşünür ve olumsuz cevap söylemesinden de korkuyorum
Geçmiş olsun ben de durmadan endokrin ve kadın hastalıklarınla gidiyorum 5 yıldır tanı almaya çalışıyorum yazz kullanıyorum(doğum kontrol hapı)Bu nedenle doktora gitmedim, takmayı da bıraktım açıkçası kanamasada çokta tın moodundayım farklı hastalıklar için gittim doktorlar bu durumlara pek takılmıyor her doktor bu konulara bakar mı bilmiyorum ama daha üzücü hastalık nedeniyle kadın doğum uzmanına gittim
Çok teşekkürlerCanım doktorun Senın hakkında bırsey düşünmeye bunu dile getirmeye hakkı yok ya sakın ol . Yıne de rahat olmak ıstıyorsan bır kaç gün önce düştüm ıkı bacağımın arası bahçede lo cıftlerden çarptı çok canım acıdı aklımda soru ısaretı kaldı muayene olmak ıstıyorum de .bu hıkaye kardesımın olayından dolayı aklıma geldı. Çok küçüktü benınle beraber oynarken düşmüştü ve annem doktora götürmüştü hayal meyal hatırlıyorum .
Çok teşekkürler zamanla aşılıyorum galiba hem yakında ders çalışmaya başlarsam kafam boşalır dye düşünüyorumUzulme bı doktora gidersin en kötü öğrenırsın bozulmadıgını
Sana da çok geçmiş olsunGeçmiş olsun ben de durmadan endokrin ve kadın hastalıklarınla gidiyorum 5 yıldır tanı almaya çalışıyorum yazz kullanıyorum(doğum kontrol hapı)
Evet derslerıne odaklan, olmazsa gıdersın kafanı rahatlatırsın. Doktoru da kafana takma, o işini yapacak senın ozel hayatın kımseyı ılgılendırmez.Çok teşekkürler zamanla aşılıyorum galiba hem yakında ders çalışmaya başlarsam kafam boşalır dye düşünüyorum
Sorun olmamıştı canım çok küçüktük o zaman .Çok teşekkürlerhepiniz için çok teşekkürler ne güzel destek ve moral veriyorsunuz kardeşiniz iyidir inşallah
belki regl olmuşsunuzdur, sivilce vardır o patlamıştır, tahriş olmuştur bu ihtimaller de varBen bekarım hiç ilişki yaşamadım ama mast yaparken(dudakların kenarına dokumdum) kanamam oldu anlamadım hiçbir acı falanda yaşamadım neden olmuş olabilir çok kormıyorum açık kırmzı elime bulaşmıştı iç çamarım da biraz olmuştu kendimi çok kötü hissediyorum
Umarım bunlardan biri olmuştur regl değilim o kesin belki tırnağım kesmiş olabilir ama onun içinde acı hisetmem lazım depiş mi ince çizik atsam kanamış olabilir belki o yüzden acı hissetmiyorum bilmiyorum ya belki zedelemişimdirbelki regl olmuşsunuzdur, sivilce vardır o patlamıştır, tahriş olmuştur bu ihtimaller de var
Teşekkürler cevabınız içinSorun olmamıştı canım çok küçüktük o zaman .
Çok teşekkürlerEvet derslerıne odaklan, olmazsa gıdersın kafanı rahatlatırsın. Doktoru da kafana takma, o işini yapacak senın ozel hayatın kımseyı ılgılendırmez.
Çok teşekkürler size de geçmiş olsunSana da çok geçmiş olsun
O an aldığın zevk esnasında çizsende acıyı hissetmezsin.Umarım bunlardan biri olmuştur regl değilim o kesin belki tırnağım kesmiş olabilir ama onun içinde acı hisetmem lazım depiş mi ince çizik atsam kanamış olabilir belki o yüzden acı hissetmiyorum bilmiyorum ya belki zedelemişimdir
yani zar için içe doğru girmiş olmanız lazım sonuçtaUmarım bunlardan biri olmuştur regl değilim o kesin belki tırnağım kesmiş olabilir ama onun içinde acı hisetmem lazım depiş mi ince çizik atsam kanamış olabilir belki o yüzden acı hissetmiyorum bilmiyorum ya belki zedelemişimdir
Girince bilirim herhalde yani içerye bir şey giriyor acır falan parmağımı içerde plduğunu falan işte olay anında insan çok oanil yapıyor maalesefyani zar için içe doğru girmiş olmanız lazım sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?