Mast sonrası kan gelmesi

Biraz da sen zorlaştırıyorsun aynı şeyleri yaşayıp depresyona girmiş biri olarak diyorum bunu. Çok detaya inmamaek gerekiyor
Depresyonsan çıkabildiniz mi doktora gittiniz mi ben tedirginin utanıyorum çekiniyorum gitsem benim hakkımda ne düşünür ve olumsuz cevap söylemesinden de korkuyorum

Doğum kontrol hapı kullanırken adet olman imkansız . Muhtemelen sen cızmıssındır ıcıne sokup sokmadıgını bilirsın ya .

Depresyonsan çıkabildiniz mi doktora gittiniz mi ben tedirginin utanıyorum çekiniyorum gitsem benim hakkımda ne düşünür ve olumsuz cevap söylemesinden de korkuyorum
Canım doktorun Senın hakkında bırsey düşünmeye bunu dile getirmeye hakkı yok ya sakın ol . Yıne de rahat olmak ıstıyorsan bır kaç gün önce düştüm ıkı bacağımın arası bahçede lo cıftlerden çarptı çok canım acıdı aklımda soru ısaretı kaldı muayene olmak ıstıyorum de .bu hıkaye kardesımın olayından dolayı aklıma geldı. Çok küçüktü benınle beraber oynarken düşmüştü ve annem doktora götürmüştü hayal meyal hatırlıyorum .

Bu nedenle doktora gitmedim, takmayı da bıraktım açıkçası kanamasada çokta tın moodundayım farklı hastalıklar için gittim doktorlar bu durumlara pek takılmıyor her doktor bu konulara bakar mı bilmiyorum ama daha üzücü hastalık nedeniyle kadın doğum uzmanına gittim

Geçmiş olsun ben de durmadan endokrin ve kadın hastalıklarınla gidiyorum 5 yıldır tanı almaya çalışıyorum yazz kullanıyorum(doğum kontrol hapı)

Çok teşekkürler hepiniz için çok teşekkürler ne güzel destek ve moral veriyorsunuz kardeşiniz iyidir inşallah

belki regl olmuşsunuzdur, sivilce vardır o patlamıştır, tahriş olmuştur bu ihtimaller de var

belki regl olmuşsunuzdur, sivilce vardır o patlamıştır, tahriş olmuştur bu ihtimaller de var
Umarım bunlardan biri olmuştur regl değilim o kesin belki tırnağım kesmiş olabilir ama onun içinde acı hisetmem lazım depiş mi ince çizik atsam kanamış olabilir belki o yüzden acı hissetmiyorum bilmiyorum ya belki zedelemişimdir

O an aldığın zevk esnasında çizsende acıyı hissetmezsin.

yani zar için içe doğru girmiş olmanız lazım sonuçta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…