ee neymis limon detoks
Link demişsiniz fakat vermeyi unutmuşsunuz ayrıca konunuza link eklemek yerine açıklayıcı mesaj yazabilirseniz daha uygun olacaktır..
merhaba dunedain bu oldukça sağlıklı olup bir o kadarda zor bir vücudu arındrıma diyeti. aynı zamanda 12 günde 8 kilo tarzı bir kilo verdirme olasılığı var. youtube a lemonade diet yazarsan insanların gözlerinin önünde eridiğini görebilirsin. her günlerini kaydetmişler. genelde yabancılar arasında yaygın. türkiyede neredeyse hiç yok. bende salı günü yada çarşamba günü başlıcam 10 günlük detoks programıma. yine burada belirtirim sonçları.
Beyoncenin limonata diyetinden bahsediyorsanız bu konumuz zaten var lütfen konu açmadan önce arama butonunu kullanalım..
Beyoncenin limonata diyetinden bahsediyorsanız bu konumuz zaten var lütfen konu açmadan önce arama butonunu kullanalım..
ay çok fena yabancı dil yahu bu benim gibi ingilizce engellilere bi help please..
kızlar 4 gün yaptım şurubum bitti çünkü. 4 günde 2 bçk kilo verdim bilginize.
cnm neler yaptın bana yazabilirmisin acaba
1 bçk kaşık akçaağaç şurubu 2 kaşık limon birazda acı biber karıştırp içtim günde 6 bardak 7 bardak falan 2 kere de deniz tuzu içtim. gün içinde bir defa da içinde sinemki bulunan bi çay içtim canım. başka bişy yapmadım.
hee bide aklımdan çıkaramadğım yemeklerle ilgili hayal kurdum durdum
ya bende ingilizce özürlüyüm en iisi sizden öğrenmek banada yardım edermisnizakçağaç şurubunu nerden aldınız acı biber derken bildiğimiz acı pulbiber falanmı ve hiç bişi yemeyip sadece bunumu içtiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?