Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Demek mavi takım kaybedecekİnstagram hesapları bu hafta Ateş gidiyor yazmış şimdiden. Son gün ters köşe yaptık bilgiler çalınıyor diye yazıyorlar, değiştiriyorlar bazen![]()
Belki 2-1 kazanır, kaybettiğinde potaya gider Ateş.Demek mavi takım kaybedecek![]()
Bana da inandırıcı gelmedi. O kadar paylaşım yapıyorlar. Belki bilgi sızdığı için ellerinden alınmıştırNasıl hiçbirinin telefonu yok ya![]()
Bu arada emre icin kizim anne ben ona kiyamiyorum hep aglamis gibi gozleri diyor Emrebiz
Buzluk meselesini ben de düşündüm o akşam. Eleneceğini sanıyorduk ya, ah dedim o buzluktakileri söylemesen giden sen olmayacaktınGeçen 3 lü kaldığı yarışmada ne dedi buzlukta birinin karidesleri donuyor kiminse alsın dedi.
Bu çocuk belki de kendi elenecekti ama yine de adamlığını yaptı.
Kimse yapmazdı onu orada.
O orada hep yalnız ergen tayfa hep dışlıyor, Mert'le yan yanalar ama Emre'nin bakışlarında hep düzün var.
Belli ki zor bir hayatı olmuş.
Cafer'den de uzak kaldı şimdi![]()
Buzluk meselesini ben de düşündüm o akşam. Eleneceğini sanıyorduk ya, ah dedim o buzluktakileri söylemesen giden sen olmayacaktınneyse ki gitmedi
![]()
Şu anki ben işte o dediğinBen sonunu izleyememiştim yattım sabaha kadar Emre'yi gördüm rüyamda
Sabah kalkar kalmaz eski bölümünü açtım.
Eşim diyor iyice kafayı yedin![]()
Şu anki ben işte o dediğinçocukları okula gönderdim, ütü yapacağım, ütüden önce şuna bir bakayım deyip bilgisayara yapıştım
![]()
Evet yaa adam gbi adammmGeçen 3 lü kaldığı yarışmada ne dedi buzlukta birinin karidesleri donuyor kiminse alsın dedi.
Bu çocuk belki de kendi elenecekti ama yine de adamlığını yaptı.
Kimse yapmazdı onu orada.
O orada hep yalnız ergen tayfa hep dışlıyor, Mert'le yan yanalar ama Emre'nin bakışlarında hep düzün var.
Belli ki zor bir hayatı olmuş.
Cafer'den de uzak kaldı şimdi![]()
Evet yaa adam gbi adammm
Gercekten belli zorluklar yasayip olgunlasmis karakterli birisi ... Allah yolunu bahtini acik etsin