Benimkiler itiraz etmeyebilir.Yapım aşamasını görmezlerse sıkıntı olmazÇocuklar ismini duyunca bile önyargılı davranıyorlar.![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimkiler itiraz etmeyebilir.Yapım aşamasını görmezlerse sıkıntı olmazÇocuklar ismini duyunca bile önyargılı davranıyorlar.![]()
İnşallahYöresel kültürleri çok seviyorum.Umarım hep devam ettirilir![]()
Tahsin dokunulmazlık aldı, potaya ateşi yolladı, oylama sonrası da mert girdi potayaAy dokunulmazlikta beyin cikinca kapattim
Dokunulmazligi kim aldi ki? Potaya kimler gitti? Ay acip bakayim haberim yok
Kirmizinin 4-1 kazanmasina cok sevindim. Tek kaybedenin Dilara olmasi komik oldu
Limon çekirdeği cikmasa da kazanacaklarmis zaten. Maviler onun yuzunden kaybettik sandılar basta :))
Evet oyleymis. Ates zaten potada olmaliydi.Tahsin dokunulmazlık aldı, potaya ateşi yolladı, oylama sonrası da mert girdi potaya![]()
Geç açtım.Malatya yöresinden ne yapıyorlar
Elmalı köfte var ama biz öyle yapmayızSonucu görmem lazım
![]()
Ben bizzat Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum görmedimBenim eşim Malatyalı ben onlarda öyle yemek görmedim hiç![]()
Heçte bileO kofik biz oluyoruz onların tabirinde![]()
Onlar öyle demiyorHeçte bile![]()
Onlar öyle demiyor![]()
Ben bizzat Malatyalıyım ve Malatya'da yaşıyorum görmedim
Çok ayıp o kadar güzel yemeğimiz varken
O zaman Urfa,Antep ,Mardin içinde böyle yemekler yapsınlar.
Birkaç ay önce Ömür Akkor buraya gelmişti.O ve durumunu görenler hayret etmişlerdi.Ne güzel yemekleriniz varmış diye
Görseli bulsam eklerdim![]()
Babannem mezarında terst döndüHatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi![]()
Kiz gecen sene Çanakkale'ye geldiklerinde Çanakkale'nin diye yaptıkları yemeklerin hiçbirini ben bilmiyordum. Ben de ayni tepkiyi verdim :)Hatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi![]()
Babannem mezarında terst döndü![]()
Kiz gecen sene Çanakkale'ye geldiklerinde Çanakkale'nin diye yaptıkları yemeklerin hiçbirini ben bilmiyordum. Ben de ayni tepkiyi verdim :)
Yok valla aslen Çanakkale'liyim. Ilk kez duydugum seyler yaptilarHadi ben sonradan Malatyalı oldum ama siz de bilmiyorsanız cidden komik![]()
Bizim Malatya değilHatta akşam eşim bile dedi hangi mutfak dedim Türkiye hatta Malatya'dan hangi Malatya'ymış o ben niye bilmiyorum dedi![]()
Bende kırmızıyı tutmuştum bende mutluyum