- 2 Aralık 2015
- 32.650
- 108.409
- 598
Ben Ateş gidiyor demiyor muyum, neden inanmıyorsunMert yada safanur gidecek bence. 1. Ateş çıkacak. En iyi tabak onunki gibi duruyordu![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben Ateş gidiyor demiyor muyum, neden inanmıyorsunMert yada safanur gidecek bence. 1. Ateş çıkacak. En iyi tabak onunki gibi duruyordu![]()
Nerden aldın bilgiyiBen Ateş gidiyor demiyor muyum, neden inanmıyorsun![]()
Görünüşe aldanma diye söz var biliiin mi?Nerden aldın bilgiyigöz var nizam var. Çocuk yapmış tabağı
![]()
Orası da doğru ama sunum da çok önemliGörünüşe aldanma diye söz var biliiin mi?![]()
Hayırdır inşallah. Sorun yoktur inşallah.çok üzgünüm 5 gündür siteye giremedim. Ateş gitti demiş miydim?
Tebriklerbugün tüm kanallarda ben vardım görmediniz mi? Uluslararası bir turnuva düzenledik Kocaeli'de 9 ayrı ülkeden 90 sporcuyu yarıştırdık.
Önceden soyleseydiniz keşke, izlerdikbugün tüm kanallarda ben vardım görmediniz mi? Uluslararası bir turnuva düzenledik Kocaeli'de 9 ayrı ülkeden 90 sporcuyu yarıştırdık.
Tebrikler![]()
Tabi ki Abicimabla senin bildirimi yarın atsam olur mu yoksa şimdi atsam geç mi olur?
Tebrik ederizbugün tüm kanallarda ben vardım görmediniz mi? Uluslararası bir turnuva düzenledik Kocaeli'de 9 ayrı ülkeden 90 sporcuyu yarıştırdık.
10 gibi olabilirTabi ki Abicim
Abi ben unuttum ,akşam aklıma geldi senin turnuva
Acelemiz yok yarın olsun![]()
Biz beklemedeyiz eşimleReklamları bekleyecek misiniz?![]()
Kahvaltı öncesi mi10 gibi olabilir![]()
BalıkNevoş googlede arama yaptım ama bulamadım ne turnuvasıydıSatranç mı
Balık avlamaymış ben buldumNevoş googlede arama yaptım ama bulamadım ne turnuvasıydıSatranç mı
Ne balıklar tutulmuştur değil mi