Popüler Konu MasterChef 2023 Türkiye

Ben yaprakları hafıf sıcak suya sokup dondurucuya atıyorum, salamurayı beceremiyorum ben de..
Ben yapiyorum salamurayi fakat lezzet olarak tazesi bambaska . Cok az bisey var buzlugunmda tazesinde ck sardim bu sene kizim cok seviyor istedgnde ona yapacagjm insallah

Ben yapiyorum salamurayi fakat lezzet olarak tazesi bambaska . Cok az bisey var buzlugunmda tazesinde ck sardim bu sene kizim cok seviyor istedgnde ona yapacagjm insallah
Sarma sevmeyen var mıdır acaba 🥰 ellerine saglık afıyet olsun kuzucuguna

Sarma sevmeyen var mıdır acaba 🥰 ellerine saglık afıyet olsun kuzucuguna
Sagolasin canim Rabbim sana da kuzucgna sarmalar sarmayi nasip etsin saglik ve huzurla .
Sarma sevmeyen var bende inanamazdim hic varmidir ki diye arkadasimin esi sevmiyor .

Sagolasin canim Rabbim sana da kuzucgna sarmalar sarmayi nasip etsin saglik ve huzurla .
Sarma sevmeyen var bende inanamazdim hic varmidir ki diye arkadasimin esi sevmiyor .
Allah razı olsun canım benım, inşallah..
Acaba hep yapamayan birine mı denk geldi ki 🤷‍♀️ ben de küçükken kek yiyemezdim, bi misafirlikte kek pişmemişti, yumurta kokuyordu, Cook uzun yıllar agzıma sürmedim o yuzden

Allah razı olsun canım benım, inşallah..
Acaba hep yapamayan birine mı denk geldi ki 🤷‍♀️ ben de küçükken kek yiyemezdim, bi misafirlikte kek pişmemişti, yumurta kokuyordu, Cook uzun yıllar agzıma sürmedim o yuzden
Valla bilmemki acayip ilginc geldi bana bende sevmeyen yoktur diye dusunuyordum. Ama ic cok onemli pisme derecesi cok onemli ozenerek yapilmasi gereken bir yemek .

Önceleri görünüşü çok hoşuma giderdi, canım isterdi. Bir kere yaptım yumurta kokusu aldım, beğenmedim. O günden sonra daha canım istemiyor. 🤣
Belki ben beceremedim bilmiyorum🤦‍♀️
Kolay görünüyor ama cidden kolay değil😁
Bizim aile dostumuz var .Erzurum'da birlikte kalmıştık.O burada yaşıyor.Genelde o bize yapar.Onun yaptığı bir başka oluyor.
Yani Erzurumlular cidden muhteşem yapıyor😄
Annemde yapar ama o başka😄
Belki denedikçe gelişebilir.

Back
X