- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.334
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaaaa Emre elenmiş yazmışlar Ekşi'de
Gerçek olamaz değil mi Emre nasıl gider![]()
aman yalan yanlış yönlendiriyorlar ekşide
ben inanmıyorum artık.
isim vermek istemiyorum ama "kadınlarla ilgili bir sitenin yöneticisi" geçen hafta rabia elendi eşofmanlarla izliyor dedi, kadın haalaa orda![]()
Yok yahu. Gecen hafta Mert, ondan önceki hafta da Ateş eleniyor dediler. Ikisi de hala orada...Yaaaa Emre elenmiş yazmışlar Ekşi'de
Gerçek olamaz değil mi Emre nasıl gider![]()
Yok yahu. Gecen hafta Mert, ondan önceki hafta da Ateş eleniyor dediler. Ikisi de hala orada...
Emre ve Mert elenirse daha izlemem valla...Serum falan bağlayın bana kendime geleyim![]()
Emre ve Mert elenirse daha izlemem valla...
Valla ya. Zaten Masterchef disinda izlediğim bir sey yok suanEmre elenirse bu hafta da yani tv8 i bile izlemem![]()
Arttırıyorum, Emre elenirse Acun batsın diye dua ederim hergünEmre elenirse bu hafta da yani tv8 i bile izlemem![]()
Bozuk radyo gibi cızırdıyo zaten ancaKeske Sergen elense![]()
Arttırıyorum, Emre elenirse Acun batsın diye dua ederim hergün![]()
Kazen izin verirse özel topik bile açarımValla buradan hatim indiririm bende![]()
Kazen izin verirse özel topik bile açarım
Çocuk bu tatlı güzel bizde tatlıcı yok diye kötü olanı seçti strateji yaparak, elenirse beddua okumasak ayıp olur![]()
Konuşmaları cok itici ve kaba.Bozuk radyo gibi cızırdıyo zaten anca![]()
Hakikaten Pelin nedir yaYa cidden bak orada Ateş, Rabia, Pelin gibi yeteneksizler varken Emre giderse yuh derim ya.
Art niyet ararım artık.
İyilerin çoğu gitti kaldı hep çürük elmalar![]()