- 8 Haziran 2013
- 59.496
- 158.211
- 898
Bencede gitmelisinHavamdan geçilmez
Ben milleti toplayıp toplayıp Gastronomi müzesine gideyim
Mayıs, haziranda artık

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bencede gitmelisinHavamdan geçilmez
Ben milleti toplayıp toplayıp Gastronomi müzesine gideyim
Mayıs, haziranda artık

Ben hayranlikla Yağız'ı izlerken (ilk defa kıvırcık birini bu kadar begeniyorum),Masterchef’teki Yağız’ı görünce aklıma şu albüm kapağı geliyor. Eki Görüntüle 3126925

Sohrab

Sohrab

Ljubljanali

LjubljanaliEşin doğru söylüyor vallaBen hayranlikla Yağız'ı izlerken (ilk defa kıvırcık birini bu kadar begeniyorum),
eşim kıskandı galiba, "kimmis o Yağız, bakayim bi" diyerek izledi biraz.
Birkaç bölüm izleyince yaptığı yorum:
"Adamin duygusu belli degil, sevinme yok üzülme yok, adamda tam psikopat tipi var, boş bakışlar."
Benden cevap: "Hadi ya hmm bakayim."
Sonra kendi kendime iç sesim şöyle dedi; "Ben zaten hep nerde psiko var onlari bulur severim ya, ondan."

Sohrab
Ljubljanali

Deil mi yaaBurak kaya
Maşallah Kaya gibi :)))

Aynen bir acayip çocukBen hayranlikla Yağız'ı izlerken (ilk defa kıvırcık birini bu kadar begeniyorum),
eşim kıskandı galiba, "kimmis o Yağız, bakayim bi" diyerek izledi biraz.
Birkaç bölüm izleyince yaptığı yorum:
"Adamin duygusu belli degil, sevinme yok üzülme yok, adamda tam psikopat tipi var, boş bakışlar."
Benden cevap: "Hadi ya hmm bakayim."
Sonra kendi kendime iç sesim şöyle dedi; "Ben zaten hep nerde psiko var onlari bulur severim ya, ondan."

Sohrab
Ljubljanali

Ay evet ya bi de saf biri sankiVural saçını toplamış bir acayip olmuş, yeni izliyorum da Allah allah kim bu ya diyorumVuralmış. Ama o da itici, patavatsız gibi sanki
bu sene çok sıkıcı, sadece yeni bir şeyler öğrenir miyim diye izliyorum

çocuksu bi saflık hani güzel ama ordaçakal çok işte
 çocuksu bi saflık hani güzel ama ordaçakal çok işte  biraz akıl alır belki birilerinden, iyi oycak
 biraz akıl alır belki birilerinden, iyi oycak 

Nevreste

Nevreste

Ljubljanali

LjubljanaliBen merakimdan yöresel şiylere bakiyorum, bi de deniz ürünleri, karides tarzı seyleri inceliyorum yine meraktanVural saçını toplamış bir acayip olmuş, yeni izliyorum da Allah allah kim bu ya diyorumVuralmış. Ama o da itici, patavatsız gibi sanki
bu sene çok sıkıcı, sadece yeni bir şeyler öğrenir miyim diye izliyorum

Bence sayılmazBurak Kaya, Malatya'da tadim yaptığı kaşığı deterjansiz yikayip tekrar kullandı, gidip yemeği karıştırdı. Deterjansiz yikayinca temizlenmiş sayılıyor mu yani yaa

Nevreste
Ljubljanali

Ben de şaşırdım ilkin cnm ama hep öyle yapıyorlarBurak Kaya, Malatya'da tadim yaptığı kaşığı deterjansiz yikayip tekrar kullandı, gidip yemeği karıştırdı. Deterjansiz yikayinca temizlenmiş sayılıyor mu yani yaa

Nevreste
Ljubljanali

Yani bence de deterjan ya da kaynar su olmazsa temizlenmez zatenBurak Kaya, Malatya'da tadim yaptığı kaşığı deterjansiz yikayip tekrar kullandı, gidip yemeği karıştırdı. Deterjansiz yikayinca temizlenmiş sayılıyor mu yani yaa

Nevreste
Ljubljanali
 şefler de aynı kaşıkla 2-3 kere tadım yapıyor bir şey olmuyor ama. Abartıyorlar işte gerilim yaratmak için halbuki yemek kaç derece ısıda pişiyor birşey olmaz ki
 şefler de aynı kaşıkla 2-3 kere tadım yapıyor bir şey olmuyor ama. Abartıyorlar işte gerilim yaratmak için halbuki yemek kaç derece ısıda pişiyor birşey olmaz kiGeçen sezonda mehmet şeften öğrenmiştim, hep de uyguluyorum artık: mercimek çorbası yaparken mercimeği iyice kavurunca daha çabuk pişiyor hem de daha lezzetli oluyor. Mesela bu tarz şeyler bekliyorum ben de artık programdanBen merakimdan yöresel şiylere bakiyorum, bi de deniz ürünleri, karides tarzı seyleri inceliyorum yine meraktan