masturbasyon ve kızlık zarı ile acil yardım kızlarr:(

• Konu Sahibi Konu Sahibi hayrunisanur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
H

hayrunisanur

Ziyaretçi
arkadaşlar böyle durumlar genelde kendileri için olup başkasına ait olay gibi anlatılır ya bu hakikaten ben değil başkasının dilinden yazıyorum anlaştıkmı yanlış anlaşılma olmasın:roflol:
ben sağlık kurumları işletmeciliği okuyorum çok alakasız ama bir arkadaşım böyle mahçup içine kapanık bir arkadaş güven vermiş olucamki benle bi konuyu paylaştı ve çözüm bulmamı istedi inanın şuan bir yük var üstümde okadar mağdur böyle masum kedi gibi bir kız ne olur bilginiz varsa yardım edip sevaba girelim
Bu arkadaş 20 yaşında 7 yaşından beri sürtünme yoluyla masturbasyon yapıyormuş.Ama bu yaptığının masturbasyon olduğunu 18 yaşında öğrenmiş daha önce vajinal bölgem kaşındığı sanıp böyle bir şey yaptığımı sanıyordum diyor.Ama netten öğrenince böyle olmadığını anladım sonrasında ise tahrik oldukça yapmaya başladım diyor ve 2 senedir bırakamıyormuş.Şimdi ailesi evlendirmeyi düşünüyor hemde bir urfalı aşiretin oğluyla arkadaş çocukla evlenmek istiyor ama korkuyor kızlık zarıma birşey olmuşmudur bir sorun teşkil edermi diye çünkü böyle bir şey olursa mazallah vururlar kızı .Doktora gidelim dedim razıda olmuyor bu konuda bilgimde yok akılda veremedim ne olur hanım kardeşler yardım edin:çok üzgünüm:

Adı üstünde sürtünme yolu ile yapmış kızlık zarı dışarda mı da yırtılsın... mirmirmirmir

Offf bu kızlar da bi alem...benneyaptımki

vajinaya birsey sokmadiysa kizliga birsey olmaz ki zaten bu bir
ve iki 18 yasinda nasil anliyor masturbasyon yaptigini daha önce anlamasi gerekmiyormu cok ilginc bence 7 yasinda nasil baslar bana cok ilginc geliyor kafam karisti dogrusu

vajinaya birsey sokmadiysa kizliga birsey olmaz ki zaten bu bir
ve iki 18 yasinda nasil anliyor masturbasyon yaptigini daha önce anlamasi gerekmiyormu cok ilginc bence 7 yasinda nasil baslar bana cok ilginc geliyor kafam karisti dogrusu

kardeş ben tıbbi sekreterlik yapıyordum çocuk polikliniğinde çalışırken inan 4 5 yaşındaki kızlar için anneler geliyor anlatıyor durumu utanıyorlar sıkılıyorlar haklı olarak inanın haftada bir muhakkak böle şikayet için hastalar geliyordu

ya tamamda cocuklar masturbasyon yaptiklarinin farkinda degil tabi ama 18 yasinda da farkinda olmamasi cok acayip durum

bozulmamıştır güzelim buarada özel msj ve diğer profilden olan msj acık değil senn bi ilgilenirmisinnnn

çocukken erkek ve kız çocukları bilinçsizce masturbasyon yapıyorlar.
fakat büyüyünce ne yaptıklarının farkına varıyorlar.
hatta bir kitaptan okumuştum.
kız çocukları ilk bunu büyük tuvaletini yaparken fark ediyorlarmış.
yani geneli sanırım.

hıc sanmıyorum bısey oldugunu

ya tamamda cocuklar masturbasyon yaptiklarinin farkinda degil tabi ama 18 yasinda da farkinda olmamasi cok acayip durum

evt haklısınama çok içine kapanık ve baskı olan bir ailede büyüdüyse ve cinsellikle ilgili kavramları 18 yaşına gelince öğreniyorsa masturbasyonun da farkına ozaman farkına varıyor

ya garip bi soru olcak ama kendi bakamaz mı acaba yani bilmyrm ben bakmadım tabi ama görünemez mi kiii???

sürtünmeyle olmaz birşey...içine elini sokmadıysa tabi.Bu rada 18 yaşında bu yaptığını anlaması bencede çk ilginç

sürtünmeyle olmaz birşey...içine elini sokmadıysa tabi.Bu rada 18 yaşında bu yaptığını anlaması bencede çk ilginç

ya masturbasyon yaparken cinsel haz aldıgını anlamıştır ama o yaptıgı seyin adının masturbasyon oldugunu bilmiyordur...herhalde 18 yasına kadar oram kasınıyo ondan yapıyordum diye dusunmemiştir..kafamçokkarıştıgerçi tam olarak ne yaptıgınıda anlamıs değilim

Ya arkadasim bu karpuz degilki acip baksin bozulmusmu bozulmamismi diye??:1closedeyes:

Madem bu kadar kafasini kurcaliyor, asiret cocugunla evlenecek mazallah kiz cikmasa canindan olacak....fisfisfis

Gitsin bir jinekologa baktirisin!!sengözlerimebaksanab

sen soruyorsun ya onun adına sendemi hiç bilmiyorsun bu konuları_?

marhabalar kızlık zarı genelde 3 santim içerdedir.
bazı istisna durumlar olabiliyor tabii doğumda bozuluyor zar .çok içte olduğu için.
eğer bir şey girmemişse kesinlikle zar bozulmaz. (parmak vs)
sürtünme yolu ile yapılan bir rahatlama yöntemi.doktora gitmesini tavsiye ederim
tamamen alışkanlık olduysa ilerki ilişki hayatında sorun yaşar.cinsel isteksizlik orgazm olamama durumu olabiliyor.bunu bir tv programında izlemiştim. a.s.

haydar dümen anlatmıştı sürtünme yoluyla kızlık zarı bozulmaz diye içine parmak vs sokunca zarar görebiliyormuş.bir de şunu demişti sürtünme yolu ile mastürbasyon yapanlar bacaklarını aralamadan sürtünüyor ise alışkanlık oluyormuş evlenince bacaklarını aralamak istemiyormuş ama bu alışkanlık ile ilgiliymiş sanırım kendini kasma gibi bir şey umarım anlatabildim

bence buraya yazana kadar haydar dumene yazsaydın:) ne de olsa adam konusunda uzman:)

tek yol doktora gitmek dediğin gbi 7 ayşında başladıysa yırtılıp yırtılmadığını da anlayamaz ama sadece sürtünme ise zaten mümkün değil
madem aşiret oğluyla evlenecek doktora gitmesi sonra başına geleceklerden daha iyidir:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…