Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ne bulursan sok deneyimlerini de bizimle paylaş nasl oluyormuşSiz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet amabenim çok az sürüyor değişik yöntemleriniz varsa denemek istiyorum kendimi tatmin ediyorum sadece o hazza ulaşamıyorum bir şey falan mı sokmam lazım ?
Siz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet amabenim çok az sürüyor değişik yöntemleriniz varsa denemek istiyorum kendimi tatmin ediyorum sadece o hazza ulaşamıyorum bir şey falan mı sokmam lazım ?
Bıyıklarından utanmıycaksan ne gelirse önüne artıkSiz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet amabenim çok az sürüyor değişik yöntemleriniz varsa denemek istiyorum kendimi tatmin ediyorum sadece o hazza ulaşamıyorum bir şey falan mı sokmam lazım ?
Tuvalet terliğim nerde benim,şöyle isabetli atasım geldide...
Tuvalet terliğini kirletmeye değmez ablaTuvalet terliğim nerde benim,şöyle isabetli atasım geldide...
Tuvalet terliğini kirletmeye değmez abla![]()
Terliğine sağlık![]()
![]()
Yedekten fırlatcam![]()
+1 AhahahhahahahaBıyıklarından utanmıycaksan ne gelirse önüne artık![]()
Evlenince süre uzarSiz nasıl yapıyorsunuz çok saçma bir soru evet amabenim çok az sürüyor