- 23 Mart 2015
- 8.936
- 14.791
- 248
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Bence sizin istemiyor olmanız daha ilginç. Ben 80 A takıyorum keske ilerde eşim yaptirtsa.
Forumda gezin çoğu kadın eşi izin vermiyor diye taktiramiyor.
Hem siz hiç istemiyor musunuz? Denizde falan mayo bikini bile farklı duruyor iyi goguslerde
Taktırsana mıtoka gibi bir şey sanıyor galiba
Aynı yaştayız. 175 boyum 63 kilom var. Ilk maaşımla silikon taktiracagim derim annem de güler hatta
Yani seks hayatınızı olumlu yönde etkiler bu durum ben kötü bir niyet görmedim
Ilk başta kırıcı gelmesi normal fakat düşününce neden hak vermeyesiniz ki ?
Yani sizi o şekilde görmek isteyebilir.
Bence imkan var ise denenebilir. Neden olmasın ? Ve bu bitkisel olarak ameliyatsız işlemler çok duydum ama gerçeklik payı hakkında hiç fikrim yok. Büyük ihtimalle hurafedir. Bi araştırın isterseniz ?
Yanı size saçını kestir daha hoş olur demesi ile silikon taktır demesi hakkında bi fark yok bence.
Bi memelere karışmadıkları kalmıştı nerden biliyor ki silikon göğüsleri nasıl durduğunu belki kötü bi görüntü olacak kendi için istiyor senin ne istediğin önemliEvet birde parasi neyse vericem diyor. Sakalini top sakal yapma dedigimde de ben boyle seviyorum diyor hey allahim istedigi seye bak..
Alın gidin bir estetisyene. Basından sonuna konuşun. Bencede büyük bir fedakarlık değil. Herhangi bir sağlık sorunu yaratmayacak ise sizin kendinize olan ozguveninizi bile arttırır. Ayna karşısında daha özgüvenli durabilirsiniz.Bitkisel olarak sanmiyorum olumlu sonuçlar alinacagini..
Çok saçma buldu istegini ama bir yandan da istedigi sey cok buyk bir fedakarlik degil. Düsünülebilir...
dogumdan sonra yaptırırsın çünkü çok deforme oluyormuş emzirirken
Silikon iyi ellerde yapılınca gerçek göğüsten bir farkı olmuyor. Emzirme durumuna da engel değil. 75 beden takmaktan hoşnut iseniz zorlayamaz tabiki. Oturup konuşun bence. Ortak çözüm bulunur..
Bu çok kişisel bir karar. Böyle bir isteğin olduğunu soylersin,esin seni destekler bu farklı bir konu.Ama hadi taktirsana diye seni ikna sürecine girmesi canımı sıktı.Silikon protez bir ameliyatla takılıyor ve ilk zamanlar bildigin canin yanıyor,vücudunun kabul etmeme riski var,bebegini emzirmeye zarar degil deniyor ancak ilk zamanlar göğsüne süt gelmesi ile zaten göğsünde silikon protez olduğu için göğsün taş gibi oluyor ve göğüs ucu normal göğüs gibi bebeğin ağzında uzamiyor ,göğüs ucun bildiğin açılıyor(bu aile uyemden yakın bir arkadaşımın yaşadıkları). Yaptırın yaptirmayin ,siz de aynısını yaşayacaksınız meselesi değil demek istediğim.Yaptiracaksaniz bari isteyen siz olun.Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Alın gidin bir estetisyene. Basından sonuna konuşun. Bencede büyük bir fedakarlık değil. Herhangi bir sağlık sorunu yaratmayacak ise sizin kendinize olan ozguveninizi bile arttırır. Ayna karşısında daha özgüvenli durabilirsiniz.
Ve Allah korusun sizin göğüsünüzü aldırmanız gerekir o zaman böyle bi söz sarfedilir ise tabiki de büyük tepkiler verilebilir. Bence eşiniz samimi bir şey istemiş
Bu çok kişisel bir karar. Böyle bir isteğin olduğunu soylersin,esin seni destekler bu farklı bir konu.Ama hadi taktirsana diye seni ikna sürecine girmesi canımı sıktı.Silikon protez bir ameliyatla takılıyor ve ilk zamanlar bildigin canin yanıyor,vücudunun kabul etmeme riski var,bebegini emzirmeye zarar degil deniyor ancak ilk zamanlar göğsüne süt gelmesi ile zaten göğsünde silikon protez olduğu için göğsün taş gibi oluyor ve göğüs ucu normal göğüs gibi bebeğin ağzında uzamiyor ,göğüs ucun bildiğin açılıyor(bu aile uyemden yakın bir arkadaşımın yaşadıkları). Yaptırın yaptirmayin ,siz de aynısını yaşayacaksınız meselesi değil demek istediğim.Yaptiracaksaniz bari isteyen siz olun.
masum gelmemesi doğal, yaptığı yorumu eşim yapsa ben de çok bozulurdum, hele bir de bir hafta sonra böyle bir taleple gelse kıyamet kopardı.Bir arkadasim vr yillardir samimi oldugum biri uzun suredir gorusmuyorduk. Esimin iş cikisina yetişemeyince eşimi bulundugumuz cafeye çagirdim. Arkadasim da o gun gogus dekolteli ve gobegi acik giymişti. Eşim gelince dikkatimi çekti sadece inceleyen biri degilimdir..
Sonra eşim x in her yeri meydandaydi Kizin yuzune bile bakamadim sen yanlis anlarsin diye o ne dekolte oyle dedi.
1 hafta sonra da slikon taktirmami istedi. Ilk defa eşim bir arkadasim veya tanidigimiz insanlar icin boyle bir yorum yapiyor sasirdim acikcasi..
O yuzden beni begenmedigini dusundum. Arkadasima yan gozle bakicak degil ama arkadasim da o gun normal giyinmemişti. Mont vardi uzerinde sonra cikardi ama hic dikkat etmemiştim. Hatta içten içe kıskandim bile diyebilirim.
Eşim oylemi olmami istiyor diye dusundum ondan masum gelmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?