- 14 Aralık 2015
- 11.972
- 28.956
- 598
- Konu Sahibi Pink_Butterfly92
-
Ben istediğimi soylemistim tabi ben kucultmeyi istiyorum bazen vazgeçmiş gibi yapıyorum ol ol aaneliyat ol rahat et diyor hiç de sorun etmiyorum (kıyafet bulamıyorum büyük göğüsler den)Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Bu istegi bana masum gelmedi ve çok bozuldum sizce masum bir istekmi ?
Merhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buda benim zoruma gitti hani aşk her haliyle sevmekti falan diye saçma dusuncelere kapildim.
Ve içten içe acaba gogusu buyuk kadinlara hayranlik falan mi duyuyor diye dusundum.
Her haliyle sevmek diye bir şey pek Yok açıkçasıMerhaba kızlar.. Eşim evlendigimizden beri goguslerimi kücük buluyor. (75 beden) Beni kirmadan slikon taktirmaktan falan bahsediyor başta gulup geçiyordum ama geçen gün ciddi ciddi aşkim slikon taktirsana dedi.
Buyuk sevdigine nasil kanaat getirdin derlerse sasmam :)))Güzel arkadaşlarim erkekte de "cinsel yaşamda çok daha aktif rol alan organlar" var.Madem karsilikli cinsel hayatimizi daha keyifli bir hale getirmek istiyoruz gecin esinizin karşısına babayigitce ;"ben daha büyük seviyorum nasıl yapsak ki"? diyin.Bakalim bu gün mü selaniz okunur ,yarın mi??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?