Masum bir istekmi ?

Eşin çok bencil. Sonucta bıçak altına yatıyorsun narkoz alıyorsun bunlar kolay şeyler değil. Kendin için istiyorum diyorsan yaptır ama bu adam için olmaz. Yaptırırsin sonra beğenmedim geri çıkarttır der. Küçük olmuş bir büyüğünü taktir der...

Ahhh keşke eşim de bana dese. Bendekiler de küçük. Şakayla karisik kaç kere dedim. Silikon taktirabilsem keşke diye. Ama istemiyor ;( silikona karşı, estetiği karşı. ;(
Doğumlardan sonra ne güzel olurdu aslında. Ahhh ahhhh yaram desildi :)

silikon taktırmak için ameliyat olmanız gerekiyor sonuçta..
git taktır demekle olmuyor..
eşiniz acaba ameliyatta başınıza bir şey gelmesinden korkmuyor mu?
anestezi alacaksınız, ne bileyim her türlü komplikasyon olabilir..
gitsin önce kendi olsun ameliyat bakalım nasıl oluyormuş!!
büyük meme uğruna ben ameliyat olmaya cesaret edemezdim doğrusu..

göğüs ölçüsü 75 değildir
A - B- C- D diye gider
75 A ise çok küçüklerdir sanırım
ben büyük göğüs sever birisi olarak yaptırabilirdim çocuk sahibi olmayı düşünüyorsam, ondan sonra tabi. hem düzeltilmiş olur

Bu bir ameliyat. Ne için olursa olsun başkasının isteğiyle değil kendi isteğinizle olmalısınız, eşiniz bile olsa başkasıdır. Bu, saçını şu renge boyat, sakalını şöyle tıraş et veya bu tarz giyin demeye benzemez.

80 beden göğüslerim vardı ama taş gibilerdi dimdik felan .İki çocuktan sonra dümdüz bildiğiniz odun oldular,üstüne bi de zayıflayınca felan hem sarkık hem içi boş hem yok gibi:/Yani nasıl tasvir etsem eksil kalır o kadar vahim yani :)

Oğlumu emzirme dönemim yeni bitti iple çekiyorum 3 ay dolmasını .(Ameliyat için emzirme sonrası 3 ay dolması gerek)Yani kendimi kadın gibi hissetmeme bile engel o kadar yani .

Sizin için suan erken, çocuk sayfasını kapattıktan sonra yapmak en mantıklısı çünkü o zaman kendiniz de muhtemelen isteyeceksiniz .

Ben istediğimi soylemistim tabi ben kucultmeyi istiyorum bazen vazgeçmiş gibi yapıyorum ol ol aaneliyat ol rahat et diyor hiç de sorun etmiyorum (kıyafet bulamıyorum büyük göğüsler den)

Ben eşimden istemezdim bunu. Ama eşim benden istiyor. Goguslerim tvlerde veya sokakta gördüklerinden çok daha küçük çünkü. Haklı mı bilmiyorum ama ben anlıyorum bu isteği yadirgamiyorum. Burun dudak el kol değil çünkü cinsel yaşamda aktif olan bir bölge. Eşimin gözünun dışarıya kayma ihtimaline dayanamam zaten. Muhtemelen doğumdan sonra yaptiricam bu estetiği. Abartılı bir şey yaptırmam zaten ama en azından normal boyutlarda olmasını istiyorum. Kadın gibi görünmek istiyorum.

Yani bilemedim eşim bana böyle birşey dese bende kırılırdım heralde.sizin ne istediğiniz önemli bence siz büyük meme istiyor musunuz

Vücut sizin. Ona ne yapmak istediğinize ancak siz karar verirsiniz.
İstemiyorsanız yaptırmayın. Evlenirken gözü kör müydü?
Seks hayatı evlilikte önemli ama böyle bir talepte bana itici gelir.
Sizde beyefendiden bir şey isteyin bakalım ne diyecek.
Erkeklerin her yerlerini salıp bunu hiç dert etmezken kadınlardan talepte bulunmaları çok itici.

Ay ne güzel taktırsana :)
Benim de göğüslerim küçük eşim rahatsız olmuyor,ama ben taktırmak istediğimi söylediğimde saçmalama demişti.:)
Ben senin yende olsam taktırırım kötü birşey istememiş takılma.

Buyuk gogus seviyo demekki:) herkesin var sevdigi bi tarz.. kimi uxun boy kimi minyon kimi kucuk gogus buyuk gogus kimi zayif kimi kilolu.. sen istiyosan taktir yani sadece esin icin sacma.. ilerde ya burnunu kalcani degistr derse?

Güzel arkadaşlarim erkekte de "cinsel yaşamda çok daha aktif rol alan organlar" var.Madem karsilikli cinsel hayatimizi daha keyifli bir hale getirmek istiyoruz gecin esinizin karşısına babayigitce ;"ben daha büyük seviyorum nasıl yapsak ki"? diyin.Bakalim bu gün mü selaniz okunur ,yarın mi??

şahsen kocam bana taktır dese hiç düşünmez taktırırım ve altında başka birşey aramam ,
olabilir adam seni seviyor diye küçük gögüs sevmek zorunda değil , ee çözümsüz birşeyde değil ,

Her haliyle sevmek diye bir şey pek Yok açıkçası

Buyuk sevdigine nasil kanaat getirdin derlerse sasmam :)))

Taktır gitsin diyenlere söylüyorum bu iş ameliyatla yapılıyor. Ciddi yani. Bence basit bir olay değil. Zayıfsanız biraz kilo alın, spor yapın. Ayrıca vücudunuzu seviyormuşsunuz. Çok güzel. Ben olsam bu bilinçle ameliyat olmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…