- 30 Mayıs 2015
- 573
- 197
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben yanıma kimseyi yatırmıyorum normalde sarılmalar falanda sevmiyorum allah bizimkine kolaylık versinevlendiğimiz ilk gece beraber uyuduk, nişanlıykende bi akrabasının evinde ayrı odalarda uyumuştuk
sarılıp onun kokusyla uyumak nasıl huzur verici bi bilsenben yanıma kimseyi yatırmıyorum normalde sarılmalar falanda sevmiyorum allah bizimkine kolaylık versin
ne güzel anlatmışsın canım özel olmazsa planlımı gerçekleşti yoksa spontene mi özeniyor insan ben bizimkini izlemekten uyuyamam heraldeBiz sözlüyken uyumuştuk ilk sarılarak masumca Şuan evliyiz ve hergün sarılarak uyuruz hala daha.. Çok güzel bir duygu alışamam sanıyor insan ama sevdiği adam olunca uyunuyor
allah o günleri gösterir inşallah valla bakalım daha çok yeniyizsarılıp onun kokusyla uyumak nasıl huzur verici bi bilsen
ne güzel anlatmışsın canım özel olmazsa planlımı gerçekleşti yoksa spontene mi özeniyor insan ben bizimkini izlemekten uyuyamam heralde
öyle gerçekten sabah kalkıncada ben böyle olurum heraldeSabaha kadar böyle onu izliyorsunuz
öyle gerçekten sabah kalkıncada ben böyle olurum heralde
Anlatayım canım ablama gitmiştik eşim o zamanlar yanıma gelmişti erkenden kalkıpta ve akşam tekrar dönecektine güzel anlatmışsın canım özel olmazsa planlımı gerçekleşti yoksa spontene mi özeniyor insan ben bizimkini izlemekten uyuyamam heralde
kesinlikleAynen dünyanın en hsrika şeyi ama zamani geldiginde
inşallah canım allah mutluluğunuzu daim etsinAnlatayım canım ablama gitmiştik eşim o zamanlar yanıma gelmişti erkenden kalkıpta ve akşam tekrar dönecekti
uyumak istedi odaya geçti bende bi süre sonra yanına gittim ablam birşey demedi uyumamış daha sarıldık beraber 1 saate yakın uyumuşuz yani planlı değil aniden oluşan birşey.. hala daha geceleri ben ondan önce yatarım o gelir hemen sarılır bana çok güzel bir duygu inşallah sende yaşarsın sevdiğin hak ettiğin kişiyle
Amin canım sağol Rabbim sizlerede nasip etsin..inşallah canım allah mutluluğunuzu daim etsin
valla şuanda işin romantizm boyutundayım korkutma beniMasum masum uyuyabilecegimizi düsünmedigimizden ilk evlendiğimiz gece sarılıp birlikte uyuduk
EVLENDİĞİMİZ GÜN :)merhaba kızlar
sevgilinizle ilk ne zaman birlikte uyudunuz ( masumca) olaylar spontane mi gerçekleşti yoksa planladınız mı ben hiç yaşamadım ama hep hayal ediyorum ne hikayeler çıkacak merak ediyorum
aynen bende öyleyim:) ben annemle kardeşimle bile sarılıp uyuyamıyorum... kimseyle aynı yatakta uyuyamıyorum.. evlenince kocam nerde uyuyacak onu çok merak ediyorum şimdiden