- 30 Mayıs 2015
- 573
- 197
- 18
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben yanıma kimseyi yatırmıyorum normalde sarılmalar falanda sevmiyorum allah bizimkine kolaylık versinevlendiğimiz ilk gece beraber uyuduk, nişanlıykende bi akrabasının evinde ayrı odalarda uyumuştuk![]()
sarılıp onun kokusyla uyumak nasıl huzur verici bi bilsenben yanıma kimseyi yatırmıyorum normalde sarılmalar falanda sevmiyorum allah bizimkine kolaylık versin![]()
ne güzel anlatmışsın canımBiz sözlüyken uyumuştuk ilk sarılarak masumcaŞuan evliyiz ve hergün sarılarak uyuruz hala daha.. Çok güzel bir duygu alışamam sanıyor insan ama sevdiği adam olunca uyunuyor
![]()
allah o günleri gösterir inşallahsarılıp onun kokusyla uyumak nasıl huzur verici bi bilsen![]()
ne güzel anlatmışsın canımözel olmazsa planlımı gerçekleşti yoksa spontene mi
özeniyor insan ben bizimkini izlemekten uyuyamam heralde
![]()
Sabaha kadarböyle onu izliyorsunuz
![]()
öyle gerçekten sabah kalkıncada ben
böyle olurum heralde
![]()
Anlatayım canım ablama gitmiştik eşim o zamanlar yanıma gelmişti erkenden kalkıpta ve akşam tekrar dönecektine güzel anlatmışsın canımözel olmazsa planlımı gerçekleşti yoksa spontene mi
özeniyor insan ben bizimkini izlemekten uyuyamam heralde
![]()
kesinlikleAynen dünyanın en hsrika şeyi ama zamani geldiginde![]()
inşallah canımAnlatayım canım ablama gitmiştik eşim o zamanlar yanıma gelmişti erkenden kalkıpta ve akşam tekrar dönecekti
uyumak istedi odaya geçti bende bi süre sonra yanına gittim ablam birşey demediuyumamış daha sarıldık beraber 1 saate yakın uyumuşuz yani planlı değil aniden oluşan birşey.. hala daha geceleri ben ondan önce yatarım o gelir hemen sarılır bana çok güzel bir duygu inşallah sende yaşarsın sevdiğin hak ettiğin kişiyle
![]()
Amin canım sağol Rabbim sizlerede nasip etsin..inşallah canımallah mutluluğunuzu daim etsin
![]()
valla şuanda işin romantizm boyutundayımMasum masum uyuyabilecegimizi düsünmedigimizden ilk evlendiğimiz gece sarılıp birlikte uyuduk![]()
EVLENDİĞİMİZ GÜN :)merhaba kızlar
sevgilinizle ilk ne zaman birlikte uyudunuz ( masumca) olaylar spontane mi gerçekleşti yoksa planladınız mıben hiç yaşamadım ama hep hayal ediyorum
ne hikayeler çıkacak merak ediyorum
![]()
aynen bende öyleyim:) ben annemle kardeşimle bile sarılıp uyuyamıyorum... kimseyle aynı yatakta uyuyamıyorum.. evlenince kocam nerde uyuyacak onu çok merak ediyorum şimdiden![]()