• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Masumlar Apartmanı

Bu flimde beyin yakıyor :confused: eşimde gelmiş annesini görünce psikolojim bozuldu kapat diyor eskiyayi açıyor bende deidm silahlı kavgalı flimlerde neden bozulmuyor pisikolocin

Gülben otel odasında alyans gördü ama bence değil yaa inanmam😂
Gülben’in aklından geçenlere inanırsak Esat buna aşıktı, Esra ayırdı.Naci de aşık oldu Gülben’e,ama evli olduğu için yaklaşamıyor olur🤔🤪

Gülben’in aklından geçenlere inanırsak Esat buna aşıktı, Esra ayırdı.Naci de aşık oldu Gülben’e,ama evli olduğu için yaklaşamıyor olur🤔🤪
Esatta boşluğa düştü Gülben ilgilenmeyince 😁

Ya Naci evli ya şimdi niye gelmiş o zaman? Bu arada instada görmüştüm Nacinin karısı olarak biri gircekmiş

Bir de Safiye'nin anasi nasil sakat kaldı ya oraları göremedim :63:

Bu flimde beyin yakıyor :confused: eşimde gelmiş annesini görünce psikolojim bozuldu kapat diyor eskiyayi açıyor bende deidm silahlı kavgalı flimlerde neden bozulmuyor pisikolocin
Bu kadın bir yıl olsa 2020 olurdu😂

Bana niye bildirim geldiki 🤪 kitabın aslında naci ölüyormuş ya senaryo baya değiştirilmiş sanırım. Naciye de gıcığım saf saf tavırları var

Yarım saatçik diziyi izlemedim bu ne gelişme böyle en son Han adamı dövüyordu :KK70:

Back
X