- 30 Mayıs 2021
- 59
- 24
- 3
- 35
- Konu Sahibi mutsuzmutsuz
-
Hasta olduğunu kabul etmiyor ki ona göre bende var bir b.kluk ki kızarıyorumTedavi olmuyor mu?
Böyle manyaklık mı olur, Allah korusun geçenlerde Konya’da manyağın biri karısını öldürmüş çocuk benden değil diye, yerinizde olsam korkardım.Merhaba.. Hayli sorunlu evliliğim boşanmanın eşiğindeyiz artık.Bunun sebeplerinden biri de eşimin bana sıfır olan güveni..Eşimle 5yıl birliktelik yaşadık sonra evlendik ve sevgiliyken çok rahattık ne demek istedim anlamışsınızdır. Evlendikten sonra eşim onu devamlı aldattığımı aldatacağımı düşündü, eve birini aldığımı, erkek arkadaşlarıyla onun arkasından iş çevirdiğimi falan.. Annem evlenmeme kesinlikle karşıydı zaten eşim yurtta büyümüş annesi başka adamla kaçmış.Annem dedi ki annesi böyle bişey yaptığı için senden hep şüphelenecek dedi.Ben de güvensizliğini hep buna yordum. Neden güvenmiyorsun diyorum benimle yapan herkesle yapar diyor.Madem evlenmeseydin.her eve geldiğinde beni sorgulayıp sanki bişey yapmışım gibi sorularla üstüme geliyor.asıl sorunuma geleyim.eşim eve geldiğinde geleceğinde gelme saatinde elim ayağım titriyor sanki onu gerçekten aldatmışım gibi yüzüm kıpkırmızı oluyor o kapıdan girerken haliyle daha da şüpheleniyor ne kadar zor anlatamam kalbim ağzımda atıyor.kendimi sakinleştiremiyorum.sen bişey yapmadın kızım abdestli namazlı kadınsın diyorum olmuyor..Siz ne dersiniz?
E bu boşansanız da tehlikeli olur belki. Böyle de hayat geçmez ikna etmeniz lazım. Ama siz onun baskısıyla suçlu psikolojisine girmemelisiniz. Siz destek alın belki nasıl davranacağınız nasıl ikna edeceğiniz konusunda bir seyler öğrenirsiniz bir profesyonelden.Hasta olduğunu kabul etmiyor ki ona göre bende var bir b.kluk ki kızarıyorum
O kızarıp bozarsa ben de ondan şüphelenirim doğrusu..çocuktan da şüphe ettiği oldu tabiBöyle manyaklık mı olur, Allah korusun geçenlerde Konya’da manyağın biri karısını öldürmüş çocuk benden değil diye, yerinizde olsam korkardım.
Yok artık.O kızarıp bozarsa ben de ondan şüphelenirim doğrusu..çocuktan da şüphe ettiği oldu tabi
Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum..onun yerine fazlaca empati yapıyor olabilirimE bu boşansanız da tehlikeli olur belki. Böyle de hayat geçmez ikna etmeniz lazım. Ama siz onun baskısıyla suçlu psikolojisine girmemelisiniz. Siz destek alın belki nasıl davranacağınız nasıl ikna edeceğiniz konusunda bir seyler öğrenirsiniz bir profesyonelden.
Bence mutlaka gidin.Psikiyatriye gitmeyi düşünüyorum..onun yerine fazlaca empati yapıyor olabilirim
İş bulmayıYok artık.
Arkadaşım neyi bekliyorsun bitirmek için? Allah korusun evladına, sana kıysa ne olacak?
Hemen şiddete başvurur o yüzden sindirdi beni artık sessizim maalesefHangi kafayla evlendi madem? Deli mi ne!?
Namus tek kadında mı?
Benle yapan herkesle yapar kim bilir ne bk yedin de geldin eve diye ondan önce sataşın.
Yakasından düşmeyin.
Nasılmış görsün. Sizi fazla sessiz buldu galiba.
Yapmadığınız bir şeyle zan altinda kalıyorsunuz buda sizi tarif edemediğim o hisse kapılıp o halı almaniza sebep alıyor. Bende öyle oluyorum çok iyi anladım sizi.Merhaba.. Hayli sorunlu evliliğim boşanmanın eşiğindeyiz artık.Bunun sebeplerinden biri de eşimin bana sıfır olan güveni..Eşimle 5yıl birliktelik yaşadık sonra evlendik ve sevgiliyken çok rahattık ne demek istedim anlamışsınızdır. Evlendikten sonra eşim onu devamlı aldattığımı aldatacağımı düşündü, eve birini aldığımı, erkek arkadaşlarıyla onun arkasından iş çevirdiğimi falan.. Annem evlenmeme kesinlikle karşıydı zaten eşim yurtta büyümüş annesi başka adamla kaçmış.Annem dedi ki annesi böyle bişey yaptığı için senden hep şüphelenecek dedi.Ben de güvensizliğini hep buna yordum. Neden güvenmiyorsun diyorum benimle yapan herkesle yapar diyor.Madem evlenmeseydin.her eve geldiğinde beni sorgulayıp sanki bişey yapmışım gibi sorularla üstüme geliyor.asıl sorunuma geleyim.eşim eve geldiğinde geleceğinde gelme saatinde elim ayağım titriyor sanki onu gerçekten aldatmışım gibi yüzüm kıpkırmızı oluyor o kapıdan girerken haliyle daha da şüpheleniyor ne kadar zor anlatamam kalbim ağzımda atıyor.kendimi sakinleştiremiyorum.sen bişey yapmadın kızım abdestli namazlı kadınsın diyorum olmuyor..Siz ne dersiniz?
çok feci bişey soğukkanlılık sıfır.Yapmadığınız bir şeyle zan altinda kalıyorsunuz buda sizi tarif edemediğim o hisse kapılıp o halı almaniza sebep alıyor. Bende öyle oluyorum çok iyi anladım sizi.
Eşiniz madde kullanıyor olabilir mi bu paronayaklik sadece annesine baglida olmayabilirçok feci bişey soğukkanlılık sıfır.
Doğru bildiniz.. Her şeyi içerdi 3sene öncesine kadar.Ama bıraktı tamamen.Eşiniz madde kullanıyor olabilir mi bu paronayaklik sadece annesine baglida olmayabilir
Umarım bırakmıştır. Vücut yoksunluğunu çektiği içinde kullandığı içinde böyle yapıyor olabilirDoğru bildiniz.. Her şeyi içerdi 3sene öncesine kadar.Ama bıraktı tamamen.
Birlikte terapiye gitmeyi teklif edin. Anneyle ilgili sıkıntı yaşayan erkeklerin kadınlarla, babayla ilgili sıkıntı yaşayan kadınların erkeklerle sağlıklı iletişim kurabilmesi mümkün olmuyor. Ancak bu konuda yardım alan, kendini geliştirmeye çabalayanlar başarabiliyor. Keşke annenizi dinleseymişsiniz. 2 çözümü var, profesyonel yardım almak ya da boşanmakMerhaba.. Hayli sorunlu evliliğim boşanmanın eşiğindeyiz artık.Bunun sebeplerinden biri de eşimin bana sıfır olan güveni..Eşimle 5yıl birliktelik yaşadık sonra evlendik ve sevgiliyken çok rahattık ne demek istedim anlamışsınızdır. Evlendikten sonra eşim onu devamlı aldattığımı aldatacağımı düşündü, eve birini aldığımı, erkek arkadaşlarıyla onun arkasından iş çevirdiğimi falan.. Annem evlenmeme kesinlikle karşıydı zaten eşim yurtta büyümüş annesi başka adamla kaçmış.Annem dedi ki annesi böyle bişey yaptığı için senden hep şüphelenecek dedi.Ben de güvensizliğini hep buna yordum. Neden güvenmiyorsun diyorum benimle yapan herkesle yapar diyor.Madem evlenmeseydin.her eve geldiğinde beni sorgulayıp sanki bişey yapmışım gibi sorularla üstüme geliyor.asıl sorunuma geleyim.eşim eve geldiğinde geleceğinde gelme saatinde elim ayağım titriyor sanki onu gerçekten aldatmışım gibi yüzüm kıpkırmızı oluyor o kapıdan girerken haliyle daha da şüpheleniyor ne kadar zor anlatamam kalbim ağzımda atıyor.kendimi sakinleştiremiyorum.sen bişey yapmadın kızım abdestli namazlı kadınsın diyorum olmuyor..Siz ne dersiniz?
O kızarıp bozarsa ben de ondan şüphelenirim doğrusu..çocuktan da şüphe ettiği oldu tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?