Masumum neden kızarıp bozarıyorum??? :(

Evet oyum. normal değil benimki de biliyorum ve merak ediyorum suçluluğu nasıl kabulleniyorum soğukkanlı olamıyorum

Ona göre annesiyle alakası yok..ama bence mutlaka payı var çünkü hep anlatırdı babam işe gidince eve adam alırmış diye..ve benden de Bu tarz bişey beklemesi tesadüf olamaz..ikna edemiyorum terapiye incelediği gibi kopmak üzere

Siz zarar görmeyin de, ki zaten size zarar vermeden bitmesi en doğrusu. Şiddet uyguluyor mu?

Aaa önceki konunuzu okudum ne olur bir an önce kurtulun bu adamdan, mevzu terapi almanın falan çok ötesinde. Siz de çocuğunuz da büyük tehlike altındasınız

Neden güvenmiyorsun diyorum benimle yapan herkesle yapar diyor.
Simdi boyle bir mantik varsa bunun evveliyati neden sorgulanmiyor.
Madem benimle yaptin,soyle bakalim benden once kac kisiyle yaptin diye neden soramiyor ?Soramaz,onu soramaz iste.O soru kendsini rahatsiz ediyor cunku.Hatali oldugunu dusunduruyor.
Kendisinden sonra herkesle yapacagini dusunmesi ise icerisindeki yetersizlik oldugusundan kaynaklaniyor bence.Tabi daha oncesinde bu guvensizligi tesis edecek bir olay yasanmamissa durum bu gibi geliyor bana.Soruyu boyle sormasinin nedeni ise hatayi senin uzerine aktarabilmesi.Benden oncekileri kabul edersem hataliyim,sonrakileri dert edersem karsi taraf hatali mantigiyla sorulmus bir soru bu.
sen bişey yapmadın kızım abdestli namazlı kadınsın diyorum olmuyor..Siz ne dersiniz?
Ayrica abdesti,namazi olmayanda her onune gelenle dusup kalkmiyor.Bunu muhtemelen farkinda olmadan yazmissin da hos olmamis.

Siz ailenizin evine gitmediniz mi? Ikinizde iyi değilsiniz, birbirinize iyi gelmek yerine hasta etmişsiniz.
Ayrılmak, dava açmak ve kendinize bir iş bulmak olsun bundan sonraki adımınız. Dava açarsanız çocuğuda size verirler zaten.

hasta bellıkı
benımle yapan herkesle yapar demıs ya
sızde oyle dersınız sonucla bırlıkte yaptınız tovbe tovbe ya
aynı seylerı sızde ona soyleyın aynı davranın
esınız cok tehlıkelı uzgunum yasadıklarınıza

Bu konunun ne önemi var ki artık ? Sizin şu an derdiniz çocuğunuz değil mi ? Çocuğunuz nerede ? Sanki gündeminiz bu gibi nereden aklınıza geldi. Artık kızarın morarın ne fark eder adamı terk etmediniz mi ?

Hemen şiddete başvurur o yüzden sindirdi beni artık sessizim maalesef
siz annenizin evinde değil miydiniz
yavrunuzu size karşı doldurmasın bu arada
yavruyu almak için uğraşmaya ona ulaşmaya çalışın
eve döndüyseniz de idare edin
iş bulun çocukla kaçın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…