Ben çok beğeniyorum mat takımları .almicam ama ben de takipte olayım. Evlenirken 12 kişilik iki takım almıştım tabak çanak kirilirsa takım bozulmasın hem de çok kalabalığız diye
Ben çok beğeniyorum mat takımları .almicam ama ben de takipte olayım. Evlenirken 12 kişilik iki takım almıştım tabak çanak kirilirsa takım bozulmasın hem de çok kalabalığız diye
Ya beyaz çok hoşuma gidiyo günlüğe alabilirim aslında hem sade misafirlik belli zaten ikisi de beyaz olsun biri mat biri normal düz beyaz .. kullanan var mı acaba
Ya beyaz çok hoşuma gidiyo günlüğe alabilirim aslında hem sade misafirlik belli zaten ikisi de beyaz olsun biri mat biri normal düz beyaz .. kullanan var mı acaba
Benim aldıklarım normal beyaz memnunum ama bunların da cizilecegini falan sanmam tabi iyi bi firmadan almak lazım yoksa bunların yapıları çizilmeye daha müsait gibi
Aaaa hemen bakarım bence de sorun olmaz ya alırım bakarım teşekkür ederim kışın alışveriş yapıcam ama en azından belki kullanan vardır diye yazayım dedim
yaaa 12 kişilik 2 takım derken toplam 24 değil mi ? oooo masallah sende baya almışın gerek varmı o kadara yaa.. allahtan nişanlmn ailesi 4 kişi benm aile 5 kişi fazla yok eee olursa yazın teyzeydi halaydı kalabalığı olur o da gunlk mısafırlk yeter
yaaa 12 kişilik 2 takım derken toplam 24 değil mi ? oooo masallah sende baya almışın gerek varmı o kadara yaa.. allahtan nişanlmn ailesi 4 kişi benm aile 5 kişi fazla yok eee olursa yazın teyzeydi halaydı kalabalığı olur o da gunlk mısafırlk yeter
kahvaltı takımı banada gereksiz geliyor .. yemek takımınn pasta tabakları oluyor.. ayrıca bu siyah matların uzun kayık tabaklları oluyor kare seklınde ondan alırım .. bir de kucuk kaseler oluyo siyah mat recellk fln kahvaltı için tek tek ondn alırım yeter bence..
siyah mat çok hoşmuş .. hem bunlar pahalı olmuyr baktnz evlendıkten snra sıkıntı yarattı hemen değiştirirsnz ne olacak
kombinlemesi de kolay.. kahvaltı için tabak için
Bu arada netten araştrdm yorumlara fln baktım hatta bugun bi magazaya gidip satıcı kıza fln da sordm kaşık çizilmesi flnda olmuyormuş leke de olmuyormuş .. siyah mı beyaz mı diye sordm herkes siyah dedi.. snra düşündüm kahvaltı içinde kombinleyebilirim bir sürü siyah mat kase peynirlik sosluk tabak vs var