• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mate+yeşilçay

fndkkrdu

Guru
Kayıtlı Üye
29 Ocak 2013
2.607
96
363
mate yaprağı+yeşilçayı karıştırıp içen var mı acaba ? yeşilçayım bittide mate yaprağı zayıflatıyo diyolar yeşilçayla karıştırıp için diyo uzman tv de bi kadın burda kullanan var mı acaba bu ikisini ona göre yarın alıcam da ?:26:

mate yaprağı+yeşilçayı karıştırıp içen var mı acaba ? yeşilçayım bittide mate yaprağı zayıflatıyo diyolar yeşilçayla karıştırıp için diyo uzman tv de bi kadın burda kullanan var mı acaba bu ikisini ona göre yarın alıcam da ?:26:
Merhabalar,

ben birkaç sene önce denemiştim 12-13 kilo verdim ama hemen gitmiyor 3-4 ay sürdü bu sonuca gelmem ama yediklerimede dikkat ettim sabah hafif kahvaltı öğlen her istediğimi yedim akşam mutlaka yürüyüş ve hafif şeyler özellikle ben bol limonlu roka salataso çok yedim kısaca kilo vermeye çok yardımcı:)

kızlar yalnız mide rahatsızlıgınız varsa uzak durun derıım bu ıkılıden :) matenın ıcerıgındekı kafeın ulser gastrıt rahatszlıgını tetıklıyor ben denedım ve mıde spazmı yasadım ıkısındende uzak duruyorum:) ama sağlam mıdeler ıcın evet cok guzel bır doğal zayıflama yöntemi kullanan arkadaslarım var gayet memnunlar :)

Back
X